![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() bunlar boş lafsata kemal kardeşim.... laf kalabalıgı yapma
Konu Yıldırım tarafından (07-11-2011 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.. Sebep: İmalar yakışmıyor kardeşim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Hadi oradan zavallı,meydanlarda ''ak parti yaptı bunu' diye bağğıran kimdi ? Kendi bokunuzu başkasına atmakta üstünüze yok.Sen liderini takip mi etmiyorsun ? Yoksa bizi kendine benzetip mal yerine koyup 'yuttururum' havasında mısın ?
|
|
![]() |
![]() |
#24 |
![]() peki o şahıs niye hala görevinde?
peki burdaki imza kime ait? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
![]() Alıntı:
şunu iyi izle o zaman. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() yani diyorsun ki sabah söylediğini akşam inkar eden biri için iki yıl önce atılmış yok hükmündedir!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() 2 yılda insan değişir mi lan
![]() Bakın kansız örtü düşmanı bir mahluk var kadın hani,sarı saçlı,partisini söylemeye gerek yok. ntv de ne diyor ? ''benim düşüncem bana ait,ayrı ama partimin gereğince (...)'' diye devam ediyor,ne demek bu ? Ben hala yasağı doğru bulluyorum ama partimin programı var ona uymak zorundayım.Ne demek bu ? İktidar olana kadar özgürlük yandaşıyız,iktidar olunca sok pamuğu Rahmana gitsin.Siz kimi kandırıyorsunuz yavrum ? |
|
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Bu aldığı emirdir ! Biz Dış siyasette Akp dış siyasette İran'da uzlaşamazsak ! yerine sizi getirecez sözü alınan Washington'dan bahsedelim ! Neo-Emperyal Sol'un tanımını böyle yaptınız !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|