![]() |
#21 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Yahu forum bu konuda baya miskinleşmiş
![]() ![]() |
|
![]() |
#23 |
![]() En Aktif Üye: Akıncı, Hüdaverdi, Azap, Blur, Hüdavendigar, Tarantula, Terennüm, Grevs, cartman, Beldei Tayyibe, ibocan, Ak_Kelebek, Bur-AK
En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca En Ciddi Üye: Eşref, Ottoman, Haarp En Çok Rastladığınız Üye: Aktifte adı geçenler En Fanatik Üye: Cevher, Bilal Baştan, Hüdavendigar En Tatlı Başbelası üye: Reyyan, Ay yıldız En Geveze Üye: Geveze üyemiz şu ara çok bariz yok da, erkekler bir araya gelince geveze sayısı da artıyor tabi ![]() En Karizmatik Üye: Ay yıldız, Akıncı, Cihan Şümul, Depare, Feride, Seyyah, Y.Karaca, Ak_Kelebek En Kibar Üye: Terennüm, Feride, Gönülden, Reyyan, Eşref, Ahmet Yasin, Sevban, Seyyah, Duygu En Komik Üye: Hüdaverdi-idi bir zamanlar. Tekrar eski neşesinin yerine gelmesini diliyorum. Şimdi onun yerini akıncı almış herhalde ![]() En Daimi Üye: Seyyah, Tarantula, Feride, BlueMoon, Bilal Baştan, El Emin, unnamed, Epivates, Enfal, Cevher, Depare, Ezel, Furkan, Lahuti, Mavera, Ottoman En Paylaşımcı Üye: Aktif de yazılanlar.. En Sevilen Üye: Ay yıldız, Akıncı, Epivates, Seyyah, Haarp, Reyyan En Sinirli Üye: Blur, Haarp ![]() En Heyecanlı üye: Tarantula, Lahuti, El Emin, Serdary, Furkan, BlueMoon En Sabırlı Üye: Yalçın Karaca En Şair Üye: Mustafa Cilasun abi ![]() En iyi İmza: Genelde Seyyah'ın imzalarını beğenirim.. En iyi Kullanıcı Adı: Akıncı, Ay yıldız, Seyyah En Efendi Üye: saliha, reyyan, ay yıldız, hüma Ahmet yasin, ak sevda, Bilal Baştan, depare, Enfal, Feride, Haarp, mErvE.G , Ottoman, serdary, sevban, yetkin, Bur-AK En Muhalefet üye: Elimizde şuan en muhalif Cihan Şümul abla var.O da ne kadar muhalif olursa artık ![]() En Bilimsel üye: Ottoman, Eşref En Entellektüel üye: Eşref, grevs, ay yıldız, Enfal En Tekrarcı üye: akkobalı, tyh En Milliyetçi üye: Eşref, Hüdaverdi En Özgürlükçü üye: Ay yıldız, Haarp, Cevher, depare, mavera, hüdaverdi, furkan, akıncı, Seyyah En iyi Yorum yapan Üye: Seyyah, Akıncı, Mavera En Kendine güvenen Üye: Özgürlükçü'de adı gecenler.. En Yeteneğini yansıtan üye: ak sevda ... Unuttuklarım illa ki olacaktır. Epey zamandır en listesi yapmıyordum çünkü. Bu en listesi sadece bu ay'a mahsustur. Genelde sadece bu ay için değil, genel izlenimlerimle bir en listesi yapardım.Bu kez sadece bu ay'a özgü bir en hazırladım. Hayırlısı bakalım (: Mavera abi bugün günlerden pazar ![]() Konu ALmi´ tarafından (07-18-2011 Saat 02:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Terennumu bilirizde Teyemmumu taniyormuyuz
![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Bir yerde sadece yanlış yazmışım abi yüzüme vurmak zorunda mıydın
![]() |