AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 08-09-2011, 21:23   #11
Kullanıcı Adı
ALmi´
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ingilizce şarkılı inilizce sloganlı reklam var sorun olmuyorda kürtçe neden sorun olsun
O durumda milliyetçilik damarları kabarmıyor da bazı kimselerin, şu durumda epeyce bi kabarıyor.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2011, 21:29   #12
Kullanıcı Adı
İntifada
aman be arkadaşlar,vatandaşlar,türkiye halkı o kadar ufak şeylere dikkat kesiliyoruz ki büyük hedefleri hiç göremiyoruz...
Allah aşkına memleketmi yıkılır rejim mi değişir kürtçe reklamdan isterse kuş dili olsun...
bir sınır komşumuz ekonomik krizde,bir diğeri gaddarlık yapsada gösterileri bastıramıyor oda siyasi krizde süper güç amerika borçlanma limitini arttırdı israilde geçim sıkıntısı yüzünden protestolar ingilterede günlerden halk sokakta libyada karışıklık sürüyor amerika afganistandan çekilmek üzere ağır kayıplar veriyor afrika tarihinin en büyük kuraklığıyla karşı karşıya dünya düzeni değişiyor anlayacağınız hepsini bir kenara bırakıp kürtçe reklam türkçe müzik yok ingilizce slogan bunlarlamı uğraşacağız...
aşalım biraz aşalım...
Alt 08-09-2011, 21:42   #13
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Saçma değil ama çok gereksiz kaçmış bu ne yaw
Alt 08-09-2011, 21:43   #14
Kullanıcı Adı
ALmi´
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Saçma değil ama çok gereksiz kaçmış bu ne yaw
Bi milliyetçi kardeşimiz daha konuya teşrif etti
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2011, 21:59   #15
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bi milliyetçi kardeşimiz daha konuya teşrif etti

Alt 08-09-2011, 22:01   #16
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alt 08-09-2011, 22:32   #17
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kimse yanlış anlamasın ama bu çok saçma olmuş bu ülkenin ana dili türkçedir arkadaşlar... yahu bu reklam çıktığında ben hiç bişey anlamayacağım reklamdan o zaman ne anlamı olacak bu işin bide ben lazım bizde lazca reklam istiyoruz desek iyi olur mu...
Bu ülkenin ana dili Türkçe değil sadece resmi dili Türkçedir...On yıllarca anlamadığımız dilden yaşadık.Ne olacak şimdi.Bu ülkede lazca konuşsan kimse sana bişey demez ama Kürtçe konuşurken neden bu hazımsızlık anlamıyorum iş lafa gelince bin yıllık kardeşlikten söz ederler ama temel hak ve hürriyetlere gelince bin dereden su getirirler.Kürtler devletten bişey beklemiyor sadece anayasal güvence versin gerisine karışmasın
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2011, 22:34   #18
Kullanıcı Adı
İntifada

bakın bu diyarbakır cezaevinde tutukluların aileleriyle görüştüğü kabinden bi resim
Alt 08-09-2011, 22:34   #19
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu ülkenin ana dili Türkçe değil sadece resmi dili Türkçedir...On yıllarca anlamadığımız dilden yaşadık.Ne olacak şimdi.Bu ülkede lazca konuşsan kimse sana bişey demez ama Kürtçe konuşurken neden bu hazımsızlık anlamıyorum iş lafa gelince bin yıllık kardeşlikten söz ederler ama temel hak ve hürriyetlere gelince bin dereden su getirirler.Kürtler devletten bişey beklemiyor sadece anayasal güvence versin gerisine karışmasın

Pardon resmi dil demek istemiştim haklısın orda...

Zaten güvenceniz var emin olun ama iş sizde bitiyor içinizde barındırdıklarınız sizi bu hale getirdi halen farkında değilsiniz sözüm meclisten dışarı vesselam...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2011, 22:37   #20
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pardon resmi dil demek istemiştim haklısın orda...

Zaten güvenceniz var emin olun ama iş sizde bitiyor içinizde barındırdıklarınız sizi bu hale getirdi halen farkında değilsiniz sözüm meclisten dışarı vesselam...
Ben direk mevzuya gireyim ben o zaman sence kürt sorunu ne? Kürt sorunu derken ne anlıyorsun sen sorunu söyle ben cevabı kendimce anlatayım..
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)