AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Dialog konusunda tartışma açılmalımı?
Evet, tartışmalıyız. 21 67.74%
Kararsızım. 0 0%
Tartışmaya açılmamalı, fayda elde edilmez. 10 32.26%
Katılımcı sayısı: 31. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 08-12-2011, 05:09   #41
Kullanıcı Adı
Seyyah
Arkadaşlar konu açılınca o konuyu ben gözetim halinde açacağm ben yokkende kilitleyeceğim, tarantula kardeşimin ne demek istediğini biliyorum haklıda,

Konu açılırken kurallar olacak, hitap şeklimiz çok önemli olacak. Hararetin arttığı yerlerdede müdehale edeceğim.

Konuda mesajları sadece ben sileceğim sebebi ise mesaj silmeden dolayı diğer arkadaşlar arasında tartışma cıkmasın diye. Sinirlenen benden cıkarbilir sinirini o konuda müsterih olun.

19-7 olarak gidiyor 1 kişi kaldı onay için,
Çoğunluk tartışmak istiyorsa tartışma açılacaktır yarın. Ama 15 üzeri acılmasın diyen oy cıkarsa konu acılmayaacaktır yani sizlerin isteği üzerine gerçekleşecektir ki sonucda tahmin ediyorum bu düzeyde gider insanlar bu konuyu nlamak istiyor.
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-12-2011, 05:12   #42
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
Seyyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar konu açılınca o konuyu ben gözetim halinde açacağm ben yokkende kilitleyeceğim, tarantula kardeşimin ne demek istediğini biliyorum haklıda,

Konu açılırken kurallar olacak, hitap şeklimiz çok önemli olacak. Hararetin arttığı yerlerdede müdehale edeceğim.

Konuda mesajları sadece ben sileceğim sebebi ise mesaj silmeden dolayı diğer arkadaşlar arasında tartışma cıkmasın diye. Sinirlenen benden cıkarbilir sinirini o konuda müsterih olun.

19-7 olarak gidiyor 1 kişi kaldı onay için,
Çoğunluk tartışmak istiyorsa tartışma açılacaktır yarın. Ama 15 üzeri acılmasın diyen oy cıkarsa konu acılmayaacaktır yani sizlerin isteği üzerine gerçekleşecektir ki sonucda tahmin ediyorum bu düzeyde gider insanlar bu konuyu nlamak istiyor.
Hah, moderatör olacaksanız başımla beraber abi...

Alt 08-12-2011, 05:29   #43
Kullanıcı Adı
Fırat
Yarına kim öle kim kala yarın da ben yokum üstat. ne güzel yazmıştım ama ya oldu mu şimdi. Daha da tıklamam konuyu

Alt 08-12-2011, 05:57   #44
Kullanıcı Adı
Seyyah
Alıntı:
Fırat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yarına kim öle kim kala yarın da ben yokum üstat. ne güzel yazmıştım ama ya oldu mu şimdi. Daha da tıklamam konuyu
Bu konu oylama konusu üstat burada yorumlar baslarsa önü tutulmaz yarın inşAllah, sen ne zaman müsait olursan yazarssın üstadım olmadı buraya yazdıgın mesajı senin adına eklerim
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-12-2011, 13:33   #45
Kullanıcı Adı
serdary
Son 1 kişi arıyoruz

Alt 08-12-2011, 16:11   #46
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Sayi tamam.
Konuyu acmak veya acmamak'tan dahada önemlisi...
bu konunun verimli olmasini istiyorsak " bildigimizin alimi, bilmedigimizin Talibi " olmasini bilmeliyiz önce.
Maksat üzüm yemek olmali bagciyi dövmek de degil.

Bunun böyle olmasini ümit ediyorum...ve yetkili arkadaslarin bu hususta hakemlik vazifelerini bihakkin yerine getireceklerine güvenim tamdir.

Allah hayrlara vesile etsin.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-12-2011, 16:20   #47
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
bu konuda fikir alışverişi yapmak elbette güzel olur herkesin ilminden nasiplenmiş oluruz...
ama sadece fikir verişi yapılırsa daha doğrusu yapılmaya çalışılırsa -bu konularda şimdiye kadar olduğu gibi- kimsenin nasiplenebileceğine inanmıyorum ...
belki gereksiz yanlış kusurlu yorumlar silinir ama 'taraflı davrandınız' diye damga vurulur silen yöneticilere ... niye onun yazdığnı silmedin benim yazdığımı sildin gibi taraf oluşturulur ... yine elde tutulur bir ürün göremeyiz diye düşünüyorum, büyük oranda suizan ediyorum ama ...
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)