08-26-2011, 00:48 | #11 | |
Alıntı:
|
||
08-26-2011, 00:50 | #12 |
sonuç net fener şike yaptı...
fener yapmadıysada başkanı-yöneticisi yada yardakçısı yaptı... hala fenerli arkadaşlar Azizzzzzzzzzzzzzzzzzzz başgaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn derdindeler... |
|
08-26-2011, 00:50 | #13 | |
Alıntı:
Ben daha önce de forumda yazdım. Beşiktaş'ta cezalandırılmalıydı. Ama Beşiktaş'ın sadece kupayı iade etmesi bile, iyi niyet göstergesidir. Cezasını hafifletebilir. |
||
08-26-2011, 00:51 | #14 |
işin ilginc tarafı azız yıldırım nihat ozdemırle farklı fıkırlere sahip diyorlar ondan ıstıfa etmıs falan ..
Ya bu takım sütten cıkmıs ak kasık degıl nıhayetınde bır belge var kı ıcerde tutuyorlar o acıdan cok ta masum dusunmekte yerınde degıl |
|
08-26-2011, 00:53 | #15 |
fenerbahçe şike yaptı hani kanıt
şu an fenerbahçe şike yaptı demek galatasaray şike yaptı demekle aynıdır çünkü federasyon bu yönde bi açıklama yapmadı... şimdi ister istifa ister kovulma deyin çekip gidelim bank asyaya sonra geri kalan 17 takım ebesininkini tersten görsün digitürk,havuz vb. görelim ligin kalitesini :D o kadar basiretsiz bi federasyon var ki uefaya gelince yollamıyorlar ama değeri düşecek diye kümede düşüremiyor... 2 ay önceki ağızlarınız aynen sürüyor bizi o günde düşürmediler bugünde düşürmüyorlar madem öyle biz gidelim bak epivates 2 ay önce bana küme düşersek haber verecekti... |
|
08-26-2011, 00:55 | #16 | |
Alıntı:
hacı bank asya prim yapsın bıraz da (: |
||
08-26-2011, 00:57 | #17 | |
Alıntı:
Konuyu saptırıyorsun...Milan ve Porto örneği önümüzdeki dururken hiçbir yaptırım uygulanamazdı... Bu çifte standartın farkındasınız ama işinize gelmiyor... Takım meselesi değil bu, Trükiyenin uygulanan çifte standart ile nasıl rezil duruma düşürüldüğüdür... Yahu sende en afilli milliyetçilerden değilmiydin... Ne dedi akşam Aydınlar; Uefa bize dediki Yunanistanda verdiğimiz kararlardan dolayı Yunanlılardan çok baskı gördük ve bunu yapmaya mecburduk. Ayrıca üstüne basa basa defalarca söylüyorum çünkğü işinize gelmediği için bir türlü kabullenemyiorsunuz İtalyaya ve portekize bu baskı neden uygulanmadı ve fedrasyonlarına baskı yapılamadı. paşa paşa oynattılar şampiyonlar liginde... |
||
08-26-2011, 00:59 | #18 | |
Alıntı:
tavuğa kişt dediler diye almadılar ya o kadar adamı... madem öyle ergenekoncularda bi cikim yapmadı... niye tapelerle onları alıyonuz da fenere gelince tu kaka... tutarlı olmak gerek panpa... Galatasaray aynı durumdaysa düşürülmesi için konuşmazsam adam değilim... siz hala anlamamışınız ince çizgiyi... nusret hala aziz başganmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn derdinde... adam fenerin içine etti hala aziz başgannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnn diye bağırıyonuz... |
||
08-26-2011, 00:59 | #19 |
|
|
08-26-2011, 01:00 | #20 | |
Alıntı:
Hala Beşikteş diyorsun ya... Kaç kere söyleyeceğim bilmiyorum... Uefa İtalyaya Portekize yapamadığını Türkiyeye yapmıştır... Olayı takımlara indirgeyerek bakmayın... Konu kimsenin suçluluğu yahut suçsuzluğu değil. Uefanın uyguladığı çifte standart ve buna binayen federasyonun gösterdiği basiretsiz tutum... Ve türkiyenin dünya ülkeleri nezdinde düşürüldüğü aşağılık durum... |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|