![]() |
#271 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
![]() kısmetse ilerleyen zamanda yeni bir organize daha olacak ama bu salt buluşma değil belki huzur evi ziyareti yada ak parti istanbul il teşkilatı ziyareti olmadı çoçuk esirgeme yurdunda çoçuklara hediyeler hiç olmadı müze ziyareti..
anlayacağınız seçenek çok önemli olan doğru zamanı ayarlamak onuda ilerleyen zamanda konsensüsle belirleriz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
![]() yav huzurevi falan filan ne bileym kasmazmı bizi
![]() ben bir sohbet yada miting ayarlarım oraya gideriz... |
|
![]() |
![]() |
#275 |
![]() gidip orada kalacak değiliz ya..bir saat oradaki insanlarla sohbet eder sonrada söyle kafamıza göre takılırız..
hatta go-kart filan bilen olsaydı binerdik hatta halı saha maçı bile yapardık diye düşünüyorum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
![]() go kart olabilir ama çarpabiliriz birbirimize :D
halı saha hiç fena fikir değil ama 14 çıkarmıyız ![]() aslında bi halı saha ardından hamam falan fena olmaz ![]() çocuk esirgemede olabilir kötü davranan bakıcı falan varmı öğrenir döveriz... |
|
![]() |
![]() |
#277 |
![]() nasıl çıkaramayız bu buluşmada14 kişiydik olmadı takviye yaparız..bence yine bir bayram yada tatil günü uygun olur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
![]() valla abi bi go-card organizasyonu falan olursa izninizle seve seve katılırım.çok fena sürerim
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
![]() Hocam go-card da bende kapışırım duyrulur...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
![]() beyler alırım anahtarınızı.. herhalde rakibim unnamed olur diye düşünüyorum sizlerde kardroyu tamamlamak adına yarışırsınız
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|