AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 09-21-2011, 02:29   #1
Kullanıcı Adı
NS
Standart Kumrular patlamasıyla ilgili görüşüm
bugun okuldan cıktıgımda dumanları gördüm ve yanında yurudugum yolu polis kapattı ve bilen bilir kurtulus itfaiyesinden cıkıslar oldu. basta bomba patlayacağı aklıma gelmedi hatta yanmda arkadasla dalgaya vurdum ama bir bakın;

https://twitter.com/#!/onderaytac kaynağım polis akademisi akademisyeni ve terör uzmanı önder aytac.

kendisi saldırıyı gerceklestiren aracın eski istihbarat daire baskanı ramazan akyurekin evinin önnde patladıgına dikkat cekiyor. ve de su malum balkondan atılan tüp ??

acaba diyorum olay su sekilde mi ceryan etti ;

(ramazan akyurek fethullah gulen ccemaatine yakın bi polis olarak bilinmekte)

bakın aksam yine polis okuluna saldırı oldu ve son zamanlarda bu saldırılar cok sayıda.

ve dikkat edin pkk-mit görüşmesnde mit müsteşar yardımcısı pkk'lı teröriste metropolleri bomba ile doldurdunuz diyor, bi hafta gecmeden istihbaratın bilgisi dahlnde bi metropolde bomba patlıyor ve ramazan akyurrekin evnn önnde.

benm tahminim bahriye ucok olayı gibi evine bomba düzeneğine bağlı bi tüp yollandı ramazan akyurekin fakat işler birilernn istediği gibi gitmeynce de yani tüp evde infilak etmeynce de yolda duran arac patlatıldı ve akyurekin kızı da yaralılar arasında.

siz ne düşünürsünüz bilmem ?

NS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-21-2011, 02:30   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
(ramazan akyurek fethullah gulen ccemaatine yakın bi polis olarak bilinmekte)

konu güzel hacı
Alt 09-21-2011, 02:34   #3
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Bende Emre uslunu tweeter de takip ediyorum yazıları baya düşündürücü.

Hepsi birbirine bağlantılı.

Diyarbakırda adamın biri bombalı çanta ile emniyete geliyor adamı farkedip yakalıyorlar kısa bir süre biri gelip muhbirimiz diye adaı alıp götürüyor hiçbirşey yapamıyorsun.

Takip edin derim

https://twitter.com/#!/EmreUslu
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-21-2011, 02:46   #4
Kullanıcı Adı
NS
Alıntı:
Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende Emre uslunu tweeter de takip ediyorum yazıları baya düşündürücü.

Hepsi birbirine bağlantılı.

Diyarbakırda adamın biri bombalı çanta ile emniyete geliyor adamı farkedip yakalıyorlar kısa bir süre biri gelip muhbirimiz diye adaı alıp götürüyor hiçbirşey yapamıyorsun.

Takip edin derim

https://twitter.com/#!/EmreUslu
ben eminim ki bu saldırıdan emniyetin haberi vardı. gecen hafta arabyı kumrulara cektm 2 dk gözlükçüye girmeye polisler 5dk da bi arabann basına geliyo. ve guvenparkta cevik kuvvet noktası vardır. bu kadar ihmal ve tesaduf bi anda olmus olamaz. önder aytac bunun ergenekonun hala sağlam olduguna delalet oldugunu söylüyor.

ve de su da var, hakan fidan da mitin basına geldi israil hemen iran yanlısı lütfen bu adamı alın demişti bilmem hatırlarmısınız ? maksat tc yi basbakanı ve cb'yi dısardayken gusuz göstermek-dun de gülün konferansına bomba ihbarı vardı- ve de pkk aracılıgıyla rum kesmine verdiğimiz cevaplara karsılık olarak bize verilen gözdağı

diye düşünüyorum ben
Alt 09-21-2011, 02:50   #5
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Aynen düşündüklerimiz aynı bunlar tesadüf olamaz bu tür olaylar devam edecek gibi dikkatli olmaz lazım forumdada hemen kendini belli ettirdi.Milletin milliyetçilik duygularını kabartıp öfkelendirmek istiyorlar
Alt 09-21-2011, 02:54   #6
Kullanıcı Adı
NS
Alıntı:
Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynen düşündüklerimiz aynı bunlar tesadüf olamaz bu tür olaylar devam edecek gibi dikkatli olmaz lazım forumdada hemen kendini belli ettirdi.Milletin milliyetçilik duygularını kabartıp öfkelendirmek istiyorlar
bingo,

ve de pkk asker varken bu kadar eylem yapmıyodu özel harekat operasyona baslayaacak askerlerden ayrılacakları için neden bu kadar feryat figan cırpınıslar içindeler acaba ??

bence içerideki ergenekon buzdağının sadece yuzeydeki kısmı. daha coook işimiz olacak
Alt 09-21-2011, 02:57   #7
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
Abdullah Enes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bingo,

ve de pkk asker varken bu kadar eylem yapmıyodu özel harekat operasyona baslayaacak askerlerden ayrılacakları için neden bu kadar feryat figan cırpınıslar içindeler acaba ??

bence içerideki ergenekon buzdağının sadece yuzeydeki kısmı. daha coook işimiz olacak
Ergenekonun bir çok ayağına operasyonlar yapıldı asker gazeteci işadamı polis şimdi sıra siyasetçilerde ve bu adım can alıcı olacak saldırıları yoğunlaştırmalarının nedeni bu.Türkiyenin dış politikadaki yükselişi belliki birilerin hoşuna gitmiyor.
Başbakanın abd olması hiç ama hiç tesadüf değil.

http://www.dipnot.tv/12580/OBAMA-BAs...illXwo.twitter

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)