10-11-2011, 02:46 | #11 |
En Aktif Üye: Akıncı34,unnamed,Mavera,Epivates,Hüdaverdi
En Yardımsever Üye: Eşref,Yalçın Karaca,Terennüm En Ciddi Üye: Terennüm,Eşref,Yalçın Karaca,Mustafa Cilasun,Gönülden,Ahmet Yasin,Cihannur En Çok Rastladığınız Üye:Akıncı34,Mavera,Hüdaverdi,Epivates,unnamed,Beldeit ayyib,serdary,burak,furkan,Cihannur En Fanatik Üye: Mavera,Epivates,Akıncı34 En Tatlı Başbelası üye: ? Bilmem. En Geveze Üye: Yanıt yok Geçiniz. En Karizmatik Üye: Terennüm,Yalçın Karaca, ve kendini karizmatik hissedenler En Kibar Üye: Terennüm,Yalçın Karaca,Gönülden,Nûn,Eşref,Burak En Komik Üye: Habire ban yiyen üyeler. En Daimi Üye: Akıncı34,Mavera,Epivates,Terennüm,Cihannur,Furkan, Burak En Paylaşımcı Üye: Cihannur,Bluemoon,Akıncı34,Gönülden,Hüdaverdi En Sevilen Üye: Yalçın Karaca En Sinirli Üye:Epivates (: En Heyecanlı üye: Burak,Tarantula En Sabırlı Üye: Eşref,Yalçın Karaca,Gönülden,Cihannur,xhidayet En Şair Üye: Mustafa Cilasun En iyi İmza: Aklıma gelmedi. En iyi Kullanıcı Adı: Epivates,Mavera En Efendi Üye: Herkes. En Muhalefet üye: Yok. En Bilimsel üye: Cihannur,hüdaverdi,ya işte teknolojiyle veya bilimle alakalı olanlar üzerine alınsınlar En Entellektüel üye: Bilemem. En Tekrarcı üye: Yok. En Milliyetçi üye: Akıncı34,Furkan,Tarantula ve Ben. En Özgürlükçü üye: Bizler. En Aykırı üye: .Yok. En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın Karaca,Terennüm,Cihannur,Eşref,Ukba En Kendine güvenen Üye: Herkes güveniyor kendine. En Anlaşılamaz üye: Bilmem. En Anlaşılır üye: Bilmem. En Yeteneğini yansıtan üye: Bu anketi yapan arkadaş. Unuttuklarım varsa affola kardeşlerim. |
|
10-11-2011, 03:13 | #12 |
En Aktif Üye: Akıncı_34, Mavera, Cevher, Epivates,Hüdaverdi, Objektif, Seyyah, FurkancaBakış, Burak,BeldeiTayyibe,AkKelebek, Sevban, Azap, Serdary, AHmetYasin, Tarantula, Almi, Eşref, Bluemoon, Cihannur.....
En Yardımsever Üye: Ottaman, Akıncı, Hüdaverdi... En Ciddi Üye: Terennüm, Yalçın Karaca, Ahmet Yasin.... En Çok Rastladığınız Üye: Abdullah Kaç... En Fanatik Üye: Blur, Mavera, Akıncı, Cevher, Epivates... En Tatlı Başbelası üye: Merve, Ruhizar, Reyyan.... En Geveze Üye: Cihannur,Akif En Karizmatik Üye: Fırat, FurkancaBakış.... En Kibar Üye: Ruhizar, Aksevda, MerveG, Feride, ALmi.... En Komik Üye: Hüdaverdi, Akıncı, Mavera, Tyh.... En Daimi Üye: Unnamed, Akıncı,AkKelebek, Epivates, Mavera, Feride... En Paylaşımcı Üye: Objektif, Burak.... En Sevilen Üye: bizde kalsın(: En Sinirli Üye: beni buraya yazanlar En Heyecanlı üye: Gönülden Abla En Şair Üye: Mustafa Cilasun, Lahuti, Aksevda... En iyi İmza: Akıncı(her zaman bir adım önde) En Muhalefet üye: Onurcan, Benhur (bembeyaz çarşaf getirseniz hayır siyah der) En Bilimsel üye: Alperen En Tekrarcı üye: Cihannur tek başına buraya yeter En Özgürlükçü üye: Furkancabakış, ALmi, Mavera, Akıncı... En Aykırı üye: Benhur karşı devrim En iyi Yorum yapan Üye: AhmetYasin, Akıncı, YalçınKaraca, Akkelebek, Seyyah, Mavera, Feride, Furkancabakış, Tyh, Eşref.... En Kendine güvenen Üye: Epivates (çapkınım der) En Anlaşılamaz üye: Cİhannur En Anlaşılır üye: Seyyah, Feride, Almi, Akkelebek, Terennüm, Bluemoon, BeldeiTayyip, Eşref.... uzun zamandır yapmıyordum... unutmuşlarım varsa dalgımlığıma versin..... |
|
10-11-2011, 03:20 | #13 |
size helal osun gencler nasil üsenmeden yaptiniz o kadar en listesini bende bir ara yapayim
|
|
10-11-2011, 03:22 | #14 |
içimden geldi abi
|
|
10-11-2011, 03:23 | #15 |
la o degilde artik fanatik üye kisminada yazilir olduk.. blurcum sen söyle ben fanatikmiyim :D
|
|
10-11-2011, 03:28 | #16 |
Hiç olurmusun :D
|
|
10-11-2011, 03:30 | #17 |
ya tamam itiraf ediyorum ben asiri fanatigim
|
|
10-11-2011, 03:34 | #18 |
İlk defa seninle tartışmadan anlaştık yaşasın :D