AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-19-2011, 22:41   #61
Kullanıcı Adı
Blur
Radyodan başbakanın konuşmasını dinliyordum..

Yine " Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak " tarzında cümleler sarfedince değiştirdim..

Anladım çünkü yine değişen bir şey olmayacak...!
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2011, 22:45   #62
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Açıklamalar yine klişe değişen bir şey yok bu ülkede. Misliyle alınacakmış intikam, misli ne ki bunların ? sorsunlar bakalım evladına bir daha sarılamayacak, kokusunu artık hiç duyamacak anaya sorun bakalım.

Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2011, 22:46   #63
Kullanıcı Adı
Hasan ERBEK
Allah olenlere gani gani rahmet eylesin,bizlerede sefaatlarinde yer eylesin.Denilecek soz yok.Elbette sabotaj amacli oldugu kesin.Yeni anayasa,bolgedeki ozel harekat birliklerinin yaptigi harekata karsilik vermek,guc kaybetme vs... vs..
Ama su bir gercek ki Hukumetimizin bir teror plani,stratejisi yok.Her seferinde herkes acilarini farkli tepkilerle vererek dile getiriyor otesine gecmiyor.Aciklamalarla icimize su serpilmiyor.Ramazandaki saldiridada ayni demecler verildi,misliyle cevapti fln ama misliyle yureklerimize oturttular.bir an once cozum bulunmali.yoksa ekonomi,refah,saglik,egitim vb alada alinan butun puanlar pkk ve terorle sifirlanacaga benziyor
Hasan ERBEK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2011, 22:54   #64
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
En fazla olayın yaşandığı yerde her olaydan sonra ''operasyon başlatıldı' deniliyordu demek ki hala aciz şekilde asker dağlarda geziyor hiç bir önlem bir işe yaramıyor.
Bu yüzden askerin tamamen o bölgeden çekilip artık teslim etmesi gerekiyor,hakikaten bir bok yapılamıyor görüldüğü gibi.

Özetle +18:
http://inciswf.com/1288033921.swf

Konu Hüdaverdi tarafından (10-19-2011 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir..
Alt 10-19-2011, 22:59   #65
Kullanıcı Adı
Blur
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
En fazla olayın yaşandığı yerde her olaydan sonra ''operasyon başlatıldı' deniliyordu demek ki hala aciz şekilde asker dağlarda geziyor hiç bir önlem bir işe yaramıyor.
Bu yüzden askerin tamamen o bölgeden çekilip artık teslim etmesi gerekiyor,hakikaten bir bok yapılamıyor görüldüğü gibi.
Hayır şehit veriyoruz.. Akabınde F 16 lar havalanıyor..

Ben anlamıyorum arkadaş çıldırıcam.. Yani medyadan gizli bir şekilde gidip orada operasyon yapmak bu kadar zor mu....
Alt 10-19-2011, 23:01   #66
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Medyadan gizli yapınca başarılı mı olunuyor ? Bir çok askeri faaliyet basının haberi olmadan yapılıyor,yapılmasa bile haber illa ki ulaşıyor iletişim ağları sağlam,dağda diz üstü pc kullanıyorlar,askeriyeyi dinliyorlar,askeriyenin içinde de er olsun bilmem ne olsun ileten de var.
Alt 10-19-2011, 23:04   #67
Kullanıcı Adı
Blur
Yasaklayacaksın medyada bu tür haberlerin verilmesini..

Başlatacaksın operasyonu , şehit versekte pkk'lı ölsede yansımayacak bu basına sadece şehitlerin analarına telefonla bildirilecek bu haberlerr...

Haber vererek vurmaya gidiyoruz adamları geliyoruz diyoruz adam orada kalır mı ? Yani bu şerefsizler bize 8 noktadan saldırabiliyorda biz bu itlere neden 8 noktadan saldıramıyoruz ?
Alt 10-19-2011, 23:08   #68
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Hee saldır nereye saldırıyorsun ? Kamplarına gitsen 3-5 kişi görürsün o kadar.Hepsi kapmtan gelmemi sanıyorsun ? 2 milyon destekçileri var,bunun 1 milyonu hadi bir buçuk milyonu cahil bilinçsiz korkarak oy veren diye hesap et,500 bini pkklı varsay her türlü şehirde yapılanma var.Operasyon yapılır ama kesin çözüm değil,dünde demiştim terörün sonu getirilemez ama zayıflatılır ama illa devam eder.10 tane terörist kalsa bile her biri 10 mayın koysa,5 er askerin canını alsa hesap et.
Alt 10-19-2011, 23:08   #69
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
benim için ak parti bugün bitti.böyle bişey olamaz hergün şehit hergün yeter artık sabır kalmadı hep aynı açıklamalar artık konuşmak değil icraat bekliyor millet pkk mecliste önce meclisten pkk def edilmeli.sonra yapılması gerekenler vakit kaybedilmeden yapılmalıydı.artık vicdanım rahatsız verdiğim oy beni ilk kez rahatsız etti.
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2011, 23:12   #70
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
ENES_CAN_AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim için ak parti bugün bitti.böyle bişey olamaz hergün şehit hergün yeter artık sabır kalmadı hep aynı açıklamalar artık konuşmak değil icraat bekliyor millet pkk mecliste önce meclisten pkk def edilmeli.sonra yapılması gerekenler vakit kaybedilmeden yapılmalıydı.artık vicdanım rahatsız verdiğim oy beni ilk kez rahatsız etti.
Operasyonu ak parti yapmıyor,başbakan askeri üniforma giymiyor,ak parti seçmeni de asker değil.Ülkede TSK var,hükümette bütçe ayırır güçlendirir en iyi silahları alır izin verir bilmem ne yapar,askerde gider operasyonu gerçekleştirir.fransayla son günlerde sidik yarışı yaptığımız halde restleştiğimiz halde,pkk konusunda bir anlaşma yapılıyorsa demek ki hükümet mümkün olduğunca doğru hareket ediyor demektir.Devleti insanlar yönetiyor elinde sihirli çubuk olanlar değil hokus pokus yapsın yok etsin,sihirli çubuk olsa zaten terörün kıçına sokardı.

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)