AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-20-2011, 00:07   #91
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bahane değil,rum kesimindeki gibi bir patlama gerçekleşmedi,o patlamanın bahenesi olabilir anca.Farkındaysan silahlı bir mücadele söz konusu ve eş zamanlı gerçekleştirmişler,sıradan amatör grup değil bu gayet uzman ayrıca arazide daha iyi,gayet iyi yapılanmış bir örgüt var,dağda gezen şehirde de rahatca saklanabilir,zaten son saldırılara bakarsan adamlar araçlarla gelip basıyor aynı araçla kaçıyor,bunu ist de yapamazlar ankarada yapamazlar ama orada çok rahat şekilde yaparlar.Madem silahlı bir güçle mücadele ediyorsun,öldürmesini biliyorsan ve doğal karşılıyorsan vermeyi de doğal karşılıcaksın.''Zaiyat verilemez' diyemezsin,verilir ama bunu en aza indirmekle görevlisindir burada devreye tsk giriyor,komutanlık giriyor,başbakanı bağlayan bir şey yok burada,zaten herşey silah gücü değil insan aklına bağlıdır.Başarısızlığı kabullenmek diyorsun ama kabullenmediğin ortada,kabullenseydin gözlük mözlük demezz sigortaları arttırmazsın.
İyi anasını satayım ak partiyi suçlayalım,kıçı yiyen varsa tsk yıda dışlasın 'askere gitmiyorum' desin ama yemez,ak partiyi suçlayın 'oy vermicem gözlüğümü çıkarıcam' diyen varsa samimi ve insani davranıp tskyıda suçlayın 'askere gitmicem' desin,ama diyemez,çünkü asıl gözlüğü o vakit takmıştır.Elma ile armutu ayırmak bu kadar mı zor ?
doğru söylüyorsun bu insanlar için artık askere felan gidilmez.inşallah kimse çocuğunu askere göndermez.şehit düşenlere bakıyorumda hepsi yoksul birazda zenginler göndersin oraya çocuklarını birazda onlar korusun vatanı.benim çocuğum askere gideceği zaman aynı tas aynı hamam olsun yeminle yollamayacağım askere.belki büyük konuşuyorum ama birileri rahatça yaşayacak diye garibanların çocukları dağlarada yem olmak zorunda değil.

(Ben oğlumun düşerde biryeri incinir diye bisiklete binmesine bile izin vermezdim..

Aydınlı şehidimizin annesi..)

başbakanı bağlayan bir şey yok ha..
kusura bakma başbakan,bakan kim varsa hepsini bağlıyor.biz onları bu ülkeyi yönetmeleri , huzuru sağlamaları, düzeni sağlasınlar diye seçtik onlarda bi zahmet yapacakları şeylerle bunu sağlasınlar.başbakanı dünya bağlıyorda filist,suriye,mısır vb. 24 şehit düşmesi bağlamıyo senin gözünde öylemi.kusura bakma benim sevdiğm inandığım başbakanı Recep Tayyip Erdoğanı olanlar bağlıyor. ve bende bundan dolayı başbakanı eleştiriyorum.
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2011, 00:09   #92
Kullanıcı Adı
Blur
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
uygulayınca ne oluyor bende sana onu diyorum...
sanki bu dedikleriniz hiç yapılmamış yapalım diyorsunuz...
facebookta sayfalarada bakıyorum...
kimi diyor partilerini kapatın vekillerini hapse atın...
bdpye oy verenleri şöyle yapın böyle yapın...
teröre destek verenleri şöyle yapın...
ben tarih tarih veririm devletin bunları yaptığının kanıtını...
açık net belli bu kalleşler silah bırakmadan bu iş bitmeyecek ne yaparsan yap...
pkk'nın silah bırakmaya niyeti yok..

Türk ordusu zaten hiç bir koşulda silah bırakmaz bırakmasında hiç bir Türk vatandaşı bunu istemez.
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2011, 00:10   #93
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Hasan ERBEK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gerek yok ustad benimki en kesin cozum verelim Hakkariyi,Sirnaki,Diyarbakiri ozerklikte degil Direk devlet kursunlar onlarin olsun ****** olup gitsinler son nufuslarina bebe sebelerine kadar.Zaten bir katkilari yok bari yakamizdan dusupte onumuzde takoz olmasinlar.O serefsizler yuzunden harcanan(askeri,egitim,arac techizat....),her eylemden sonra kirilan,dokulene harcanan para millete harcansa su an cok farkli olurduk.Bak son 10 yilda uc bes milyar TL parayi yonettik ne hale geldik eminimki o paralar yok yere gitmese yine bize harcansa acaba nolur.

niye veriyoruz üstad...
anlatalım insanlara...
devir değişti diyelim...
cumhurbaşkanı çıkıp desinki suriye olayı sonuçlanınca kendi entegrasyonumuzu kuracağız sınırlar kalkacak desin...
yüzyıllarca birbiriyle savaşmış almanyayla fransa bir entegrasyonla barıştı...
biz düne kadar beraber birlikte yaşadığımız adamlarla mı barışamayacağız...
Alt 10-20-2011, 00:13   #94
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
pkk'nın silah bırakmaya niyeti yok..

Türk ordusu zaten hiç bir koşulda silah bırakmaz bırakmasında hiç bir Türk vatandaşı bunu istemez.
ordu silah bıraksın denilmiyor operasyon durdursun deniliyor tabi ki pkk silah bıraktından sonra...
bunlar ancak müzakereyle olacak şeyler...
zaten ses kaydı ortaya çıktı çıkalı arttı saldırılar...
terör üzerinden hükümet yıpratılmaya devam edilirse otomatik olarak saldırganlaşacak devlette...
Alt 10-20-2011, 00:16   #95
Kullanıcı Adı
Hasan ERBEK
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Anlatılanlar bir yana,herkes kafasına göre bir şey anlatıyor,kaldı ki g3 en iyi silahtır em manyağıdır teröristin en çok kortuğu silahtır ama eskidir.Eski olmasa sırf bu silahın korkusundan dağdan inerlerdi eminim.
Karşıda ordu olmadığı için zaten tehlikeli bu yapılanma,bir ülke olsa senin toprağında zaten varlık sürdüremez askerlerini yollayamaz,arasında gezegen kadar far var bu yüzden terör,ülkeye nazaran daha beter daha kötü mücadelesi daha zor,nereden çıkacağı iç belli olmaz.TOKİ yeni karakol binaları dikiyor,bazı karakolların doğru güvenliği çok kötü ama burada yine hükümet veya direk tsk suçlanamaz,öyle karakollar anlatırıp anlatmak bir yana izzat gözünle gör diye götürürm seni ki ağzın açık kalır,burada suçlu hem karakol komutanı oluyor hemde karaolun bağlı olduğu birlik,komutanlık artık her ne boksa,bu yüzden hakikaten pkknın yağtıkları hiç bir şey,neyseki yeni karakolllar yapılıyor yeni savunma sistemleri konuluyor,güzel gece görüşü cihazları hakim 100-200 metre değil tee ebesinin cebindeki yeri gösteren,çoğu karakolda hakim bunlar,bu yüzden de baskınlara engel bunlar.

Belli başlı kişiler yüzünden bölge halkını suçlayamazsın,bölge halkında korkudan sessiz kalan bir çoğunluk var,haklı olarak ses çıkaramıyorlar çıkarmıyorlar en doğrusunu yapıyorlar.İst de pkk gösteri yapınca,15 milyonluk şehirde kaç kişi karşı duruyor bunlara ? Bu yüzden bölge ne kadar kalkınırsa,insanlar o kadar kazanılır.pkk nın ses kayıtlarını dinlemedin sanırım,eğitime ne kadar karşı olduklarını.
Benimki suclama degil elestiri.Ve herkese.Bende dahil olmak uzere.Ne dikerse diksin kardesim sonuc ne?Karakol komutani veya karakolu elestirmiyorum onu oraya diken mantigi.Ben sistemden bahsediyorum.Halka gelince benim evladim gitsin orada sehit olsun ne icin oradaki halk icin,onlarin gelecegi icin ama onlar vay efendim korkmus sindirilmis.Oyleyse benim gozumde hicbirinin bit kadar degeri yok.Ya dokulup lanetlesinler yada ezilip gitsinler.Ha eger istanbulda karsi koymuyorsa onlarda mustahaktir kusura bakma ama.Herkes gozunun onune baksin,bir olsun hakkini savunsun.Sonuc ne olursa olsun.olumse olum,zulumse zulum.Suanki durum cokmu iyi?30-40 bin sehit ne icin ve nasil oldu?besiktekinden mezara kadar?
Hasan ERBEK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2011, 00:28   #96
Kullanıcı Adı
Hasan ERBEK
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

niye veriyoruz üstad...
anlatalım insanlara...
devir değişti diyelim...
cumhurbaşkanı çıkıp desinki suriye olayı sonuçlanınca kendi entegrasyonumuzu kuracağız sınırlar kalkacak desin...
yüzyıllarca birbiriyle savaşmış almanyayla fransa bir entegrasyonla barıştı...
biz düne kadar beraber birlikte yaşadığımız adamlarla mı barışamayacağız...
Yeni dunya sistemi cok uluslu toplumlar degil ayni irktan insanlarin bir araya gelmesi.Meshur bir kissas var biliyormusun?yilanla adamin.Bir oku ne dmek istedigimi anlarsin.Hayal artik birlesme imis, yeni osmanli imis bilmem ne imis.biz turkiye olarak kalalim yeter.ha yardim mi,destekmi,din kardesimi her zaman.Bugun nasil filistinle ayni topraklarda yasamiyorsak ama gonuler birse suriye ilede oyle olsun.bosna ile cecenistan ile misir ile.Kaldiki gecmiste himayemizde olan butun devletler zamaninda bize karsi verdikleri sinavlari kaybettiler. Sonuc yuzyillar boyu altin cagini yasatttigimiz millet bugun osmanlinin ek kotunu arar hale geldi.Balkanlardan tut,kuzey afrikaya, kafkaslardan tut,ortadoguya.
Neyse laf uzun ben bir mehmetcige ne oradaki dagi isterim nede tasi isterim hepsi onlarin olsun yeteri askerime birsey olmasin.

Hasan ERBEK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2011, 00:32   #97
Kullanıcı Adı
İntifada
yok üstad neo ottomanism falan diye sulandırmıyorum işi...
ama bilirsiniz suriyeyle aramızdaki sınır bu olaylardan önce gayrı resmi olarak kalkmıştı...
serbest dolaşım başlamıştı...
belki ırak iran lübnan bu hatta bi entegrasyon kurulabilirdi...
komşularla sıfır sorun dedik sorunsuz komşumuz kalmadı...
ama ben bu sorunların çok öncelerden düşünüldügünü düşünüyorum...
sizce türkiyeyi,ırakı,ermenistanı kurduran güç o dönemde bir kürdistan kurduramazmıydı...
ama kurulmadı suriyede,türkiyede,iranda,ırakta ulusalcı hükümetler kurduruldu ve hepsine azınlık gibi kürtler pay edildi...
ben böyle düşünüyorum yanlış düşünüyor olabilirim...
doğru fikirleri kabul etmeye mahkumum...
Alt 10-20-2011, 00:36   #98
Kullanıcı Adı
Mavera
sahsen bu konudaki bütün hosgörüm tükenmisdir.. artik pkk ve bdp lilere her türlü siddet yapilmalidir ki bana göre en basta meclisteki kravatli teröristlerden baslanmalidir!..
altan tan, sirri sakik, ahmet türk, sirri süreyya önder,pervin buldan... gibi terörist, serefsiz ve haysiyetsiz insanlari mecliste degil bu dünyada istemiyoruz!..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2011, 00:40   #99
Kullanıcı Adı
BlueMoon
Birileri cikip da sabrimiz tasmaya basliyor derse alnini karislarim yeter yeterrrrrr artik somut biseyler istiyoruz laf degil kınamaları cok duyduk biz !
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2011, 00:40   #100
Kullanıcı Adı
Ruh-i zar
Pislikler. Neye uğradığımızı şaşırdık duyunca.
Ülkücülerde sağolsunlar tuz biber ektiler bir sürü olay çıktı okulda.
Canlı bombaydı şuydu buydu olmayan kalmadı...
Ruh-i zar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 15 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 15 Misafir)