![]() |
#1 |
![]() Bakıyorum ingiltere ne güzel eski askeri elbiselerle suvarilerle atlarla,atlı arabalarla karşılıyor misafirlerini,hatta evlilikleri bile bu şekilde gerçekleşiyor.Bizde de Osmanlı tarzı bir şey olsa nasıl olur ? Adamlar ne güzel korumuş krallığı kraliçeliği prensliği bilmemneyi bizimkilerde yok edip üstüne kezzap dökmeye kalkmış.
Neyse padişah ben olurum,harem kurmak kolay harun yahya yardım eder bombom şekerlerinden badem gözlüklerinden kedilerinden jaguarlarından yollar,vezir yaparım onu da,atlı süvari lazım bana gönüllü aranıyor forumdan ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hayal gücün harika...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sorma hacım Osmanlı fotolarına bakıyorum ne güzel tören düzeni var,birde ingiltereye bakıyorum iç çekiyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Benim bildiğim 1900 yılına ait resimler var daha eskisini bilmem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Çekilen fotolardandı sanırım,bunları hareketlendirme olayıda var,yanılmıyorsam 2.Abdülhamid'i gösteren böyle görüntüler vardı veya son padişahların birinde. Zamanında İstanbuldan padişahın Kabeye deve sırtında gönderdiği hediyeler mi ne vardı,bunu tüm padişahlar yapmış hatta konusunu açmıştım onların bile fotoğrafı var padişahın mı olmayacak ? Aha buldum konuyu. http://www.akpartiforum.com/surre-al...i-t140322.html Konu başlığını yazarsan google a çıkar görüntüler. |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ilk fotoğraf 1826 osmanlının son demleri bizde halk genelde fotoğraf ve çizimlere resim der burada bi düzlük yoksa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() La foto diyorum resim ne alaka
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Sonra? Başımızdaki kavuğun yerini fes aldı. Sırtımızdaki kaftan gitti Fransız ceketi geldi. Bizi taklit eden Fransa'yı biz taklit etmeye başladık. Kesinlikle eski kültürlerimizi, gelenek-göreneklerimizi sembolik de olsa yaşatmalıyız. Ramazan aylarında bunu kısmen yapıyoruz ama bence çok yetersiz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|