![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Konu Ammar tarafından (01-12-2012 Saat 05:21 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() kaşlar beyazlamamış
![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Benim anlamadığım haberin muhatapları sizler değilsiniz.
Yani tokadı paşaya indiriyor sesi sizden geliyor Bu elemanlar değil mi akit gazetesine çöküp milyonlarca tl tazminat ile batırma noktasına getirenler Ne için On başı olamayanlar paşa oluyor dediği için Akit sadece gazete değil aynı zaman da taraf Az bile etmiş bu zerzevat türünden haşerata Bunlar karılarını o... yapıyorsa akit ne yapsın |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
zihniyete bak... muhattap siz değilsiniz,zaten onlarda size böyle şeyler yapıyorlardı müstehaktır... bana ne adamın karısından ? yada sanane ? başörtüsü sümerlilerde fahişeler takardı dediği için ne kadar tepki gösterdik lanet kadına... şimdi bizmi insanları fahişe durumuna düşürüyoruz ? kıyafet açıktır tamam ama sen o kadar resim dururken özellikle adamı karısıyla vurmak için o resmi seçersen bu ahlaksızlıktır... beni ilgilendiren bu adamların cebirle hileyle vakit batırmalarıdır,adaleti bozmalarıdır,islama savaş açmalarıdır,darbe planlamalarıdır... karısı senin benim yada vakitin derdi değildir... bu adamlar hiç bir zaman biz dindarız,bu ülkenin gelenekllerine göre yaşarız,eşimizi karımızı kızımızı kapatırız,tesettürten taviz vermeyiz demediler... neyin derdi bu ? o imiş... bazen bizde düşüyoruz fevri olarak bu hataya... ama büyük hak alıyorsun benhur... bir kadına fahişe demek delil ister... |
||
![]() |
![]() |
#27 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Resmi mozaiklemiş ise bu illa ki fahişliğini gerektirmez Yada resmini mozaiklemek için illa ki fahişe olmasını beklemek gerekmez Hurşit,rahatsızım deyip hukuk ile alay etmiş delikten çıkmış ve ertesi gün pervasızca ve gayet alaylı şekilde davete katılıp karısını da alıp böyle dans ediyordu. Sen beğenmemiş olabilirsin ama ben haberi gayet başarılı buldum. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
iki cümle arasındaki farkı anlayacak kapasitedesin... 'gibi göstermek,çalışmak' |
|||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|