01-26-2012, 10:13 | #1 |
Beşiktaş'ın maç trafiği
Carvalhal "Maçlar bilerek ayarlanıyor! Kararı kim veriyor acaba? TFF mi, başkaları mı" derken, Mete Düren de "Açıklama bekliyoruz" yorumunu yaptı.
Beşiktaş kazan kaldırdı.. Arka arkaya gelen maçlara isyan eden teknik direktör Carlos Carvalhal'e yönetim de destek verdi. Lig fikstüründen şikayetçi olan Portekizli hoca, şunları söyledi: "Kayseri maçını cumartesi veya pazar oynayabilecekken, neden pazartesi oynuyoruz? Bu sorunun muhatabı olan kişinin bana bir açıklama yapmasını bekliyorum. Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray bir maçını oynayabilirdi. Ama nedense Beşiktaş aleyhinde kararlar alınıyor. Ben bunun bilerek yapıldığına inanıyorum. Pazartesi, Kayseri ile oynadıktan sonra gece geç saatlerde İstanbul'a geleceğiz. Perşembe günü Mersin ile oynayacağız, sonra da Fenerbahçe derbisi var. Bu fikstür; oyuncuları çok daha fazla yormak ve sakatlık çıkarmasını sağlamaktır. Bunun kararını veren TFF mi, başkaları mı bilmiyorum." DÜREN: BİRİ BUNU İZAH ETSİN Basın Sözcüsü Mete Düren de "Pazartesi, Perşembe ve Pazar günü 3 önemli maç yapacağız. Neden çıktı bu? Bunu birisi hocanın dediği gibi izah etmeli" dedi. Kaynak Haber1903
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-26-2012, 10:20 | #2 |
Carvahal LigTv de maç sonu röportajının büyük bölümünde bu konuyu dile getirdi, adam resmen isyan etti. Biri bana bunun mantığını açıklasın dedi, Şansal "evet bazı hocaların bu konuda şikayetleri" var dedi geçiştirdi ve kapattı konuyu.
Şansal başka kanalda olsaydı bu konuyu 1 hafta konuşurdu. Maçlar ligtv nasıl isterse o şekilde ayarlanıyor, buna dur denilmesi gerek. Pazartesi Kayseri Perşembe Mersin Pazar Fener maçları oynayacak Beşiktaş. Kayseri maçını neden Cumartesiye veya Pazara almıyonda Pazartesiye koyuyonuz. Ayıp, yazık, haksızlık, katakulli ... hepsi var bu işte. |
|
01-26-2012, 11:50 | #3 |
bu trafikten beşiktaş sağlam çıkmaz =)
|
|
01-26-2012, 12:06 | #4 |
|
|
01-26-2012, 12:11 | #5 |
Demirören fenerin avukatlıgını yapmaktan kendi takımına vakit kalmıyor bundan dogalı var mı ?
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|