![]() |
#1 |
![]() Türkiye'nin ilk 'Dünya Güzeli' Keriman Halis Ece Tamer (99), İstanbul'da kızının evinde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Bebek'te kızının evinde yaşayan Keriman Halis Ece Tamer, kalp yetmezliği nedeniyle akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Keriman Halis Ece Tamer'in cenazesinin, 30 Ocak Pazartesi günü İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi. Keriman Halis kimdir? İstanbul'da 1913 yılında doğan Keriman Halis, 3 Temmuz 1932'de Türkiye'de yapılan güzellik yarışmasında 'Türkiye Güzeli', 31 Temmuz 1932'de yapılan ve 28 ülkenin katıldığı yarışmada da 'Dünya Güzellik Kraliçesi' seçilmişti. Keriman Halis'e, 1934'te çıkan Soyadı Kanunu ve yarışmadaki başarısından sonra bizzat Atatürk tarafından kraliçe anlamına gelen 'Ece' soyadı resmi olarak verilmişti. yeni şafak
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() dünya güzeli de olsan yalan oluyor ah nefsimiz bir anlasa bunu ..Allah rahmet eylesin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben güzele güzel demem, Güzel benim olmayınca...
güzellik dedeğin nedirki bir olur oda gelir geçer.... Konu onurcan tarafından (01-29-2012 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Allah rahmet eylesin...
Güzelmiş pehhh millet güzellik görmemiş. Abi resmini niye sansürledin ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ölmüş müş çok üzüldüm... jürinin sözlerini hatırladımda ne demişti
"Sayin jüri üyeleri, bugün Avrupa'nin, Hiristiyanligin zaferini kutluyoruz. 600 senedir dünya üzerinde hâkimiyetini sürdüren Osmanli artik bitmistir. Onu Avrupa Hiristiyanlari bitirmistir. Elbette Amerika'nin ve Rusya'nin hakkini inkar edemeyiz. Neticede bu, Hiristiyanligin zaferidir. Müslüman kadinlarin temsilcisi, Türk güzeli Keriman, mayo ile aramizdadir. Bu kizi zaferimizin taci kabul edecegiz, onu kraliçe seçecegiz. Ondan daha güzeli varmis, yokmus bu önemli degil. Bu sene güzellik kraliçesi seçmiyoruz. Bu sene Hiristiyanligin zaferini kutluyoruz. Avrupa'nin zaferini kutluyoruz. Türk kızının dünya güzeli seçilmesi Tarihimizde utanç verici bir leke olarak kalıcak... Konu unsparing tarafından (01-29-2012 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
bu utanc verici.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Allah rahmet eylesin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() Konu cartman tarafından (01-29-2012 Saat 02:50 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Allah razı olsun yeni şafak bu muhim haberiniz için... bizde çok üzüldük çok yağladık yarışma resmi kullanmış mı bari yeni şafak ahde vefa olsun değil mi yani ?
yaw bana ne bunlardan kaldı hem kültürümüz hemde dinimize ters. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|