02-03-2012, 16:56 | #11 |
bunlar erciyes ovasında toplanıp uluyolarmış la öyle okuduydum
|
|
02-03-2012, 19:36 | #12 |
Şu beylerbeyi adlı şahıs sürekli bir hakaret içerisinde yazıları
hep siliniyor ama niye hiç uyarı almıyor yada gerekilen yapılmıyor adam açıyo ağzını yumuyo gözünü kapatın artık şunun çenesini adam geliyo profilime açık açık küfür ediyo sonra hakaretten uzak duralım diyip siliniyo yazdıkları. Ne hakareti yaa... Ama artık kapatın şunun çenesini... Adam 27 yaşında şu rezilliğe bak ! |
|
02-04-2012, 00:45 | #13 |
barzani ittir beyler
|
|
02-04-2012, 00:47 | #14 |
bahçelide ittir pek bir farkları yok. hatta bahçeli it olduğunu kabul edip seçmenlerinede it muamelesi yapmaktadır :p
|
|
02-04-2012, 00:57 | #15 |
mesajlarımı neden siliyorsunuz ?
cartman efendi! adamlar kurt işareti yapıyor, kurttan türedik diyor. dişi kurt olan ve Asena adını koydukları ite anne diyorlar. ben de kendilerini it olarak görenlere it diyorum neden siliyorsun? it demek sakıncalıysa ülkücü itlerin yazdığı "itvari" yorumları neden silmiyorsunuz? adil olun! itlere aman vermeyin. ahanda 2 mesaj yukarda herifin biri yine it ifadesini kullanmış. itin söylendiği kişi Kürt olunca mı problem olmuyor? dünyanın en aşağılık Kürdü dahi kendini it olarak görüp alçalmadı bu itler kadar! mesajları siliyorsanız hepsini silin. benzer yorumlardan bazılarını bırakıyorsunuz! dürüst olun. |
|
02-04-2012, 01:06 | #16 |
ülkücülerin yaptığı bozkurt'un anlamı ; şehadet parmağı islamiyett serçe parmağı Türk'lüktür.. Ve ortada birleştirilen 3 parmak bu mührü dünya'ya vuracağız demektir...
it dediğim adam pkk'lı , pkk'lıya istediğim gibi söverim bu mu zoruna gidiyor ? bütün pkk'lılar ittir. bütün devlet düşmanları , bayrak düşmanları bu vatanın düşmanları ittir. soyu sopu ne olursa olsun alayı ittir. |
|
02-04-2012, 01:11 | #17 | |
Alıntı:
|
||
02-04-2012, 01:11 | #18 |
barzani ne zamandan beri pkk lı oldu ? daha insanları tanımadan sövmeye başlıyorsun. ülkücüler ne anlar şehadetten. bana o işaretin ne ifade ettiğini anlatma. kurtlarla ilginiz yok yani?
|
|
02-04-2012, 01:14 | #19 | |
Alıntı:
madem ki teröristtir madem ki ittir neden başbakanımız, cumhurbaşkanımız, dış işleri bakanımız kendisiyle görüştü? neden ahmet davutoğlu kendisine kak (ağabey) dedi ? daha insanları tanımadan sövüyorsunuz? Barzani öylesine Türkiye sevdalısıdır ki. aşiretindeki neredeyse tüm çocuklar Kuzey Iraktaki Türk okullarına yani Gülen cemaatinin okullarına gidiyor. Türk müteaahhitlere her zaman öncelik tanıyor. bir türk firması orda türkiyedeki kadar rahat çalışabiliyor. Barzani onlarca dönümü Gülen cemaatine hibe ederek, kendilerinden Türk üniversitesi kurmalarını istedi. bu mu pkk lı adam? |
||
02-04-2012, 01:15 | #20 | |||
bozkurt'un sembol olarak seçilmesi biz kurttan geldik falan hikayesi değil... sen bozkurt'un özelliklerini nasıl bir hayvan yapısında olduğunu öğren ondan sonra sıkmaya devam et...
Barzani pkk'lı değil diyor adam... şakamısın sen...
Barzani: pkk ile bağlantı halindeyiz. barzani : pkk kandilden çıkarılamaz. |
||||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|