AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 02-13-2012, 23:50   #31
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zaman' dan geçip Sözcü okumayamı başladınız...
cevhercim gündemi hic takip etmiyorsun.. ak partiyle aralar limoni olunca tayyib olur yarin düzelirse tayyib reis olur, abilerden direktif bekleniyor ona göre hareket edilecek
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2012, 23:53   #32
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Söylemek istemediklerimi cevher mavera ve ahmet yasin söylediği için teşekkürler.
Mesaj yerine ulaştı sağolun.
Konu dışına çıkılmaması için provakasyona gelmem gelemem.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2012, 23:54   #33
Kullanıcı Adı
Mavera
acik ve net söyleyim ak partiyi desteklememin en büyük nedeni tayyib reisdir.. biz onu ibb baskanligi zamaninda sevdik, o zaman onun bizden birisi olduguna inandik evet yanlislari yokmu, hatalari yok mu var ama o tam anlamiyla samimi, haktan yana ve cefakar birisidir..
heleki biz bilmem kac kere gidip, kac kere gelen yüzsüz siyasetcileri gördükten sonra, halka ragmen siyaset yapanlari gördükten sonra, herkese boncuk dagitip "bende sizdenim" diyen siyasi zübükleri gördükten sonra tayyib reisi öpüyor ve basima koyuyorum..
sunuda acikca söyleyim eger bir gün bazi noktalarda karar vermek durumunda kalirsam tek önceligim tayyib reisdir yani birilerinin yollari ayrilirsa benimde basbakanimizla beraber yolum o kisilerle ayrilir ki reisin haksizligi asikar olmadigi sürece!..
Alt 02-14-2012, 00:01   #34
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Bizim için memleketin menfaati bağlı bulunduğumuzu kurum kuruluş cemaat topluluk vs. vs. nin menfaatlerinden önce gelir. Bunu böyle düşünmeyen Ak Partiye oy atmasın...
Alt 02-14-2012, 00:03   #35
Kullanıcı Adı
İntifada
Kendi menfaatim alayından önemli...
seçim dönemi gelsin bakıcaz
Alt 02-14-2012, 00:04   #36
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Belli yaş çağında olan arkadaşlar gelgitler içindeler o yüzden çok düşünüp iyi cümleler sarf etmek gerekir.
Bu konu hakkında yapılan oldukça talihsiz açıklamalardan oldukça rahatsız oldum olanlarda oldu.
Başbakanımızı saçma hitaplarla aşağılarcasına kıyaslamalar çok talihsizliktir.
Dediğim gibi gelgit içindeyseniz kafanızı toparlayıp seçimlerinizi doğru yapmalısıınız.
Yoksa bu şekilde karşı temeli sağlam yorumlarla ezilip bükülürsünüz.
Kardeş El Emin.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-14-2012, 00:09   #37
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Bizim için memleketin menfaati bağlı bulunduğumuzu kurum kuruluş cemaat topluluk vs. vs. nin menfaatlerinden önce gelir. Bunu böyle düşünmeyen Ak Partiye oy atmasın...
aynen kardesim.. ben sayin erdogani, halk adami oldugu icin, bizden birisi oldugu icin sevdim ve simdiye kadar ak partiden maddi, manevi hic bir cikarim olmadi, partim icinde bütün secimler icin ekstra türkiyeye gidip, oy kullanmaya calistim..
ama malesef taassub icinde olanlar iki dakikada ak partiye cephe aliyor..
tuttugu takimin, sevdigi hocanin, deger verdigi bir kisinin basina birsey gelse ak partiden biliyor ve cephe aliyorlar..
yada isi görülmeyince, atamasi olmayinca, adami ise alinmayinca hemen dümen ceviriyorlar..
siyasetcinin yanar-dönerindende secmenin yanar-dönerindende Allah bizi korusun..
Alt 02-14-2012, 00:10   #38
Kullanıcı Adı
onurcan
Başbaka'na sonsuz selam olsun Allah ondan razı olsun..
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-14-2012, 15:26   #39
Kullanıcı Adı
ak sevda
güzel bir kare gerçekten
İlk bakışta market çi sandım
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-14-2012, 16:55   #40
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
İntifada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ne zaman yoksulluk bir kapıdan girerse, din başka bir kapıdan çıkıp gider dediği rivayet edilir ebuzer gıffarinin...
Alıntı:
İntifada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
adam parasıyla dövmüş beyler fakiriz

hanginiz muhammed diyor bir bedevi mescide girip...
düşün ilk bakışta tanıyamıyor hepsi birlikte aynı şekilde yaşıyor,Kurandan alıyorlar ahlaklarını zengini malını mülkünü tamamen infak ediyor...
ebubekir,abdurrahman bin avf gibi zengin isimler var ama zenginlikleri ayrıcalıkları olmuyor...
halbuki şu topluma bak...
İslamın hakim olduğu bir toplumla kapitalizmin hakim olduğu bir toplum arasında o kadar fark oluyor...
önce Kurana sarılmamız lazım,biz kendimizi düzeltmedikçe Allah bizi düzeltmeyecek...

Ama bu devlet görevlilerinin lüksünü meşru kılmaz...
hadi başbakan gördüğümüz kadarıyla parasının hakkını veriyor yurt dışı gezileri falan filan ( o da biraz olsun tartışılırda),ya vekillere ne oluyor ? işleri olan meclise bile gelmiyorlar vallahi bence vekil maaşının abartılı olması israf...
ve de Allah sorar sen 20 milyar alırken asgari ücretliye 700-800 lirayı nasıl reva görüyorsun diye...
ama ekonomik bir gerçekte şu ki asgari ücret artsa enflasyon artar...
canı çıksın kapitalizmin,kapitalist düzen yere batsın...
Allah kainatın zerresi adedince bu sözlerinden ötürü senden razı olsun abim..Daha bundan öte ne diyebilirim bilmiyorum varsa onuda söylüyorum..Anlayan birini bulmak sevindirici..

Alıntı:
Zaman' dan geçip Sözcü okumayamı başladınız...

Ne alaka Tayyip demek suçmu ki kırmızı harflerle ve büyük punto ile gösteriyorsun.
"Reco" -örnektir. - gibi kısaltma veya hakaret vari birşey söylemedim.Adı recep tayyip ,bende tayyip dedim.Ne yani benim adımda muhammet polat biri bana sadece polat veya sadece muhammet dediğinde hakaret mi etmiş oluyor..Herhalde isminin başınada "hz." ifadesini koymayada gerek yoktur hz.cevher abim İsmini söyledik diye müeyyide edileceğimi düşünmemiştim..

Kardeşlerim öncelikle ben ne bir gel git yaşıyorum ne de hakaret ediyorum..
Sadece hakk'ı söylüyorum..
Evet bana soracak olursanız gelmiş geçmiş en iyi başbakan..Şuan oy versem vereceğim tek parti..
Ben buna birşey demiyorum el hak..
Lakin bu ak partinin veya Tayyip'in doğru olduğunu göstermez..
Bizim ülkemizde saçmada olsa karineleşmiş bir söz vardır ;
'KÖTÜNÜN İYİSİ'.
Ak parti şuanda benim gözümde öyle bir parti..
K.bakmayın çocuğunun mücevher firması olan başbakandan,
Bakanlarının çocuklarının ve milletvekillerinin trilyonlar vurgun yapan bir partiden bir meclisten bahsediyoruz.
Bana kimse maval anlatmasın..
Bir abimiz o zaman ki halkla bizi kıyaslamış..Çok doğru o konuda hadisi şerif bile vardır..
Ama bu böyle fasit daireyle devam edemez..
Siyaset düzelmedikçe halk düzelemez..
Balık baştan kokar kardeşlerim..
Kutsallaştırmayı bırakın yahu biraz eleştirel ve geniş kültürlü olalım..
Ha şu eleştirdiğim başbakana her gün dua edende bir adamım hastalıklarından ötürü çünkü herşeyden öte mümin kardeşimdir benim..
Ama GERÇEKLERİ DEĞİŞTİRMEZ BUNLAR!
Ve ben gençliğe bakıyorum herkeste iş kaygısı gençlik yerlerde ümit yok,
ve bana gençliğinin gelecek kaygısı yaşayan bir devletin güzel olduğunu anlatmayın çünkü dinleme zahmetine dahi girmem.
Benim kıstasım kuran ve hz.muhammed (s.a.v)'in ve ondan sonraki dört büyük halifenin devlet sisteminin kıstasıdır..
K.bakmasın kimse bu ülkede bana adaletten haktan hukuktan bahsetmesin çünkü olmayan birşeyden bahsetmek ve çılgınca savunmak trajikomiktir..
Ve eğer herkes çocuğunu aynı rahatlıkta büyütemiyorsa allah o devleti yerle yeksan etse haktır müstehaktır ve amenna derim ben..Vesselam!
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
fotoğrafı, rte, siyasi, yılın, ödüllü

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)