AK Parti Forum Anketleri AK Parti Forum içi anketler bölümü. |
Anketimiz: Anketimiz: Yorumları ile yoğun şekilde formumuza dinamizm sağlayan arkadaşımızı seçiy | |||
werret | 6 | 15.38% | |
HaArP | 18 | 46.15% | |
onurcan | 12 | 30.77% | |
_duygu_ | 20 | 51.28% | |
BeldeiTAYYIBe | 16 | 41.03% | |
İntifada (akıncı 34 ) | 22 | 56.41% | |
Furkanca Bakış | 15 | 38.46% | |
Ebuzer | 9 | 23.08% | |
OTTOMAN | 13 | 33.33% | |
BENHUR | 12 | 30.77% | |
Hüdaverdi | 14 | 35.90% | |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 39. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
03-01-2012, 01:29 | #1 |
Şubat Ayı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır..
ŞUBAT AYI İÇERİSİNDE YORUMLARIYLA YOĞUN BİR ŞEKİLDE FORMUMUMUZA DİNAMİZM SAĞLAYAN 3 ÜYEMİZİ (1.Ay'ın Yıldız Üyesi , 2. Ay'ın AK Üyesi, 3. Ay'ın Üyesi) SEÇİYORUZ.. ANKETİMİZ BEĞENİ ÖDÜLLÜ OLUP OYLAMADA YAPILACAK OLAN TARAFLI, ŞİKELİ VE ŞAİBELİ OY KULLANIMINA YAPTIRIM UYGULANACAKTIR. 1) 1000 Beğeni 2) 500 Beğeni 3) 250 Beğeni UYARI: Lütfen oylama yaparken yakın arkadaş, eş dost... vs diye göz önünde bulundurmayalım... Aynı IP numaraları ile verilen oylar silinecektir. Hatır için oy vermekten kaçınalım Objektif olalım.. Paylaşımları ve özellikle yorumları ile forumdaki hanımefendi/beyefendi tavırları göz önünde bulundurarak oylarımızı kullanalım. 30 mesaja sahip olmayan üyelerin oyu geçersizdir . NOT:Anketimiz fazla seçenekli olup açık anket şeklindedir
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-01-2012, 02:35 | #2 |
yapmayın böyle şeyler gençler
intifadanın yanına akıncı 34 diye belirtinde millet karıştırmasın |
|
03-01-2012, 02:37 | #3 |
Uzun zamandır anket yoktu iyi olmuş ama bence üyeler anketi ayrı,yönetimde olanlar için anket ayrı olmalı Hep değil 1 seferlik olabilir bu.Sonuçta uzun zamandır anket açılmıyordu
|
|
03-01-2012, 02:39 | #4 |
iyi olan kazansın !
|
|
03-01-2012, 02:42 | #5 |
UYARI: Lütfen oylama yaparken yakın arkadaş, eş dost... vs diye göz önünde bulundurmayalım...
Tam da bu maddeye göre kullanmışım kardeşlik bereketini gör.. |
|
03-01-2012, 02:44 | #6 |
bu arada çoklu oy yapmışsınız olmamış
hani tekli oyda genel oylamada nal toplatmıştım bu insanlara |
|
03-01-2012, 02:45 | #7 |
biraz daha zaman geçsin veririz oyumuzu...
gerçi oyum belli benhura basacam... |
|
03-01-2012, 02:46 | #8 |
werret disinda bütün arkadaslara oyumu kullandim ki hepsinin bir nedeni var..
HaArP : Üstadimiz.. her yorumu cok derin anlamlar iceriyor.. onurcan : abimiz, orta yolu bulmak icin sartlari zorluyor _duygu_: kardesimiz, konulara entellektüel bir bakis acisi getiriyor.. BeldeiTAYYIBe : gurbetdasimiz, her konuda dikkate deger bilgiye sahip güzel insan İntifada: olmazsa olmazimiz, gelisi güzel degil bilgisi güzel yorumlarda bulunan bilgi cengaverimiz Furkanca Bakış genc devrimcimiz : dogruyu kimseden cekinmeden dile getiren asi kardesimiz Ebuzer: muhabbet ehlimiz : saygiyi, sevgiyi hakeden nadide bir kardesimiz OTTOMAN özledigimiz kardesimiz.. simdilerde yoklugu aranan teknolojik kardesimiz.. BENHUR sitenin aykiri yorumcusu: kim ne derse desin benhurun konulara getirdigi farkli bakis acilari site icin önemli bir deger Hüdaverdi: her telden calanimiz.. her muhabbete uyan, her yola giden, hayvansever, uzun yazilariyla bizi yoran, eh birazda agzi bozuk degisik bir insan werrete niye vermedigime gelince kendisinin yorumlarini cok ayrilikci, fitne cikarici gördügüm icin benim kriterlerime uygun olmadigina kanaat getirip, oy vermedim ki buda en dogal hakkimdir.. |
|
03-01-2012, 02:47 | #9 |
Üç oyu da tek kişiye verebiliyor muyuz acaba kardeşlik. Bide benim oyum öyle herkesle bir değil en az 10 kişinin oyuna denk tutulmalı..
|
|
03-01-2012, 02:47 | #10 |
Üç oyu da tek kişiye verebiliyor muyuz acaba kardeşlik. Bide benim oyum öyle herkesle bir değil en az 10 kişinin oyuna denk tutulmalı..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|