03-03-2012, 18:06 | #11 |
başbakan ve gül necip fazıl bunları söylerken orada siyaset yapıyordu...
demek ki necip fazılın görüşleriyle aynı değil erbakan hakkındaki görüşleri... kaldıki görev yaptıkları süre boyunca erbakan hoca hakında olumsuz tek söz söylemediler... bülent arınç sürekli o kültürü sürdürdüklerini söylüyor... ilginç değil mi ? ecevit konusunu es geçebilirsiniz tabi... |
|
03-03-2012, 18:12 | #12 | |
Alıntı:
|
||
03-03-2012, 18:21 | #13 |
mesele sen necip fazılın görüşünü desteklerken,erdemli kişilerin bu görüşü desteklememesi...
senin ise o erdemli kişileri desteklemen... mhpye oy verebilirsiniz necip fazıl cevaz vermiş bak... |
|
03-03-2012, 18:23 | #14 |
peki sen niye saadete oy vermiyorsun? saadet ve hoca madem bu partinin ana gövdesi?
|
|
03-03-2012, 18:30 | #15 |
tayyip erdoğana güveniyorum...
hizmetlerini başarılı buluyorum... tartıyorum artıları eksilerinden fazla... milli görüşün taassub içinde olduğunu düşünüyorum,tek adamlık merakında olduklarını düşünüyorum... bundan sonra ak partiye oy verirmiyim,seçim günü belli olur... ak parti ne yaparsa yapsın kemalistlerin,cuntacıların ağzıyla eleştirmem orası kesin... |
|
03-03-2012, 18:33 | #16 | |
Alıntı:
|
||
03-03-2012, 18:44 | #17 |
ben kemalistlere karşı cemaati savunurum bile...
cemaatde keşke aynı hassasiyeti gözetseydi erbakana karşı |
|
03-03-2012, 18:58 | #18 | |
Alıntı:
neyse biz Erbakanı zahiren alnı secdeye varan müslüman biri biliyoruz..Allah rahmetiyle muamalede bulunsun.. |
||
03-03-2012, 20:43 | #19 | ||||||
Yazıyı biraz okudum ve tamamını okumak istemedim,
Erbakan'ı tümüyle eleştirmem fakat beni Erbakan'dan soğutan olaylardan biriside Üstadımıza yaptığı tavırdır, bunu çok koyu bir Erbakancı olan babamlada sert bir şekilde tartışıp anlaşamadığımız çok olmuştur. Bu videonun son kısımlarını dinleyiniz zamanınız yoksa,
Bu videonunda ilk yarısını izleyiniz.
Videoların hepsini izlemenizi tavsiye ederim, youtubede mevcuttur. Necip Fazıl Üstad gerçekden yürek burkucu bir tavıra layık görüldü, Rahmetli Erbakan hocanın belkide siyasi hayatındaki en büyük yanlışlarındandır bu tavır. Diğer yandan Mhp ile arasına bağ kuran yazı ve dökümlere fazla itibar göstermeyiniz, bu tartışma her zaman olmuştur, Üstad hiçbir zaman Mhp ye sıcak bakmamış, Mttb, Akıncılardan desteğini çekmemiştir. Bu konuda Üstadın yazdığı Rapor 1-6 ciltli eserler vardır okuyunuz. |
|||||||
03-03-2012, 21:43 | #20 |
Necip Fazıl Kısakürek de, Necmettin Erbakan da İslam'a, ülkemize ve milletimize hizmet etmişlerdir. İkisi de özellikle dindarlar başta olmak üzere milletimizin nazarında kıymetlidirler. İkisinden de Allah razı olsun.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|