AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-21-2012, 18:24   #1
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart Cudi Dağı'nda çatışma: 4 güvenlik görevlisi şehit oldu
Cudi Dağı'nda çatışma: 4 güvenlik görevlisi şehit oldu
21.03.2012 - 13:18

Şırnak'ın Cudi Dağı'nda güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada 4 güvenlik görevlisi şehit oldu.
VİDEO

Şırnak ile Silopi arasında bulunan Cudi Dağı'nda kırsal alanda arazi taraması yapan güvenlik güçlerine terör örgütü PKK mensupları tarafından pusu kuruldu.
Terör örgütü üyeleri, güvenlik güçlerine dürbünlü Kanas ile ateş açtığı öğrenildi. Açılan ilk ateşle 3 Özel Harekât polisi ve bir uzman çavuş şehit oldu.
Cudi Dağı'ndaki çatışmada yaralıların olup olmadığı şimdilik bilinmiyor.
(CİHAN)

Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-21-2012, 18:25   #2
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Allah rahmet eylesin..kalanlarada sabır versin.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-21-2012, 18:47   #3
Kullanıcı Adı
mErvE.G.
Allah sabır, versin başta annelerine ve yakınlarına..
mErvE.G. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-21-2012, 20:01   #4
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
ALLAH rahmet eylesin...

Kürdistan türküsü tutturup memleketi bölmeye çalışanlar cezasız kalmamalı...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-21-2012, 23:29   #5
Kullanıcı Adı
Mavera
hani birilerinin bayrami ya onlarda bayram niyetine kan akitiyor!.. ama o kanda bogulacaklar bunu kendileride biliyor..
Sehitlerimize rahmet, ülkemize bassagligi diliyorum..
buyrun ic savas meraklilari kirli savasiniza 5 kisiyi daha feda ettik, kina yakabilirsiniz..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-21-2012, 23:48   #6
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Allah rahmet eylesin. Üç maymun oynayan ülkeyi güllük gülistanlık zanneden pollyanalar gördüğünüz gibi bu ülkede insanlar hala birbirini öldürüyorlar. Hadi şimdi iki kelime söyleyin vatan sağolsun deyip işin içinden çıkıverin . İnsanların hür bir şekilde yaşayamadığı birbirlerini öldürdüğü bir vatan sağolmasın .
Alt 03-21-2012, 23:50   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Allah rahmet eylesin,ölen insan evladı,öldürün bilmem ne çocuğu,fark var.
Alt 03-21-2012, 23:52   #8
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah rahmet eylesin. Üç maymun oynayan ülkeyi güllük gülistanlık zanneden pollyanalar gördüğünüz gibi bu ülkede insanlar hala birbirini öldürüyorlar. Hadi şimdi iki kelime söyleyin vatan sağolsun deyip işin içinden çıkıverin . İnsanların hür bir şekilde yaşayamadığı birbirlerini öldürdüğü bir vatan sağolmasın .
savas cikirkartligi yapmaya devam!.. ülkemizde fidanlar bir bir giderken sizlerde bu teröristlere özgürlük adi altinda taviz vermeye devam edin..
ne diyeyim su irk olayi isin icine girdigi zaman insanlari taniyamaz oluyorum o acidan seninde kürt milliyetciligi yapmani normal karsiliyorum!..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-22-2012, 00:02   #9
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
insanları yaftalayıp işin içinden kurtulmak çok kolay olduğu için bu yolu seçiyorsun sanırım. Valla ben yıllardır Türk Milliyetçiliğine dayanan bir eğitim sisteminin öğretileriyle yetiştim eğer bunun aksi bir şey yapıyorsam bu sistemin beceriksizliğini gösteriyor demektir. Devletin istediği milliyetçi muhafazakar laik insan profiline girmeyen her insan kah bölücü olmuştur bu ülkede kah irticacı olmuştur . Ben devlet için ideal bir vatandaş profili çizmeyeceğim ama devlet vatandaşları için ideal bir devlet olacak inşaallah.
Alt 03-22-2012, 00:03   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
havalar ısındı...
kan isteyenlerin tam istediği dönem...
bol bol ölüm haberi gelir...
Allah sabır versin yakınlarına...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)