AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-28-2012, 16:27   #1
Kullanıcı Adı
Ebul Esved
Standart Esir Askerlerin Başını Kestik (Suriye Olayları)
“Baba Amr Bölgesinde Esir Askerlerin Başını Kestik, İşkence Ettik”

28.03.2012, 13:28

Böylelikle, Suriyeli isyancıların Sünnilere de merhamet etmediğini ifşa eden Ebu Rami “Suriye, midesi çabuk bulanan kişiler için uygun bir yer değil” demeyi de ihmal etmiyor.



“Baba Amr Bölgesinde Esir Askerlerin Başını Kestik, İşkence Ettik”

Spiegel Online’da Pazartesi günü yayınlanan haberde Suriyeli isyancıların Hums’a bağlı Baba Amr bölgesinde kendi mahkeme ve ölüm timlerini kurduklarını ve esir aldıkları askerlerin başlarını kestikleri belirtildi.

Haberde, Suriye yönetimine bağlı hükümet güçleri karşısında savaşan isyancılardan biri olan Hüseyin isimli şahsın itiraflarına yer verildi. Buna göre, bu kişi silahlı adamlar tarafından kaçırılan 4 askerin başını bizzat kestiğini söylüyor.

Söz konusu kişi, 2011 Ekim’inin ortalarında ilk kurbanı olan Şii bir askerin başını kesmiş.

Hükümet güçlerini “Suriye devrimi” adı altında katleden ölüm timlerinde görev yapan terörist, askerlere işkence etmekle görevli başka birimlerin de olduğunu söylüyor.

Kendisi ve arkadaşlarının açıkça Suriyeli askerleri öldürüp işkence ettiğini söyleyen bu kişi, şu sıralarda Lübnan’daki Tripoli hastanesinde tedavi görüyor ve “Pek çoğu işkence edebilir ama herkes öldüremez. Adam öldürmenin bana bu kadar kolay gelmesinin nedeniniyse ben bilmiyorum” diye konuşuyor.

Haberde Hums’taki Suriyeli isyancıların Ağustos 2011 tarihinden bu yana düzenli olarak Suriyeli askerleri infaz ettikleri kaydediliyor.

Hastanede yatan başka bir yaralı isyancı Ebu Rami ise “Geçen yaz, elimizdeki esirlerin sadece %20’sini oluşturan 150 adamı idam ettik. Dahası, bizim aleyhimize casusluk eden bir Sünni’yi fark ettiğimizde, hemen kısa bir mahkeme kuruyorduk ona” diyor ve ekliyor “Bu şekilde 200 ila 250 kişiyi infaz ettik.”

Böylelikle, Suriyeli isyancıların Sünnilere de merhamet etmediğini ifşa eden Ebu Rami “Suriye, midesi çabuk bulanan kişiler için uygun bir yer değil” demeyi de ihmal etmiyor.

medyasafak

----------------------------

ŞİMDİ SÖYLEYİN BANA BUNLAR MÜSLÜMAN MI? İNSAN BİLE DEĞİLLER!

 


Konu Ebul Esved tarafından (03-28-2012 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir..
Ebul Esved isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi