AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-29-2012, 01:19   #31
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Türk ve Kürt sorunu olarak ifade etmek hatalidir.
Kürt ve sistem sorunu ...veya devlet sorunu deseniz anlarim.
Fakat Ben bir Türküm ve Kürtle sorunum yok.
senin dediğin olabilir bunun en güzel ifadesi "rejim sorunu"
ancak şundan dolayı diyorum Türk sorunu diye zülme uğramış mazlum edilmiş öustyazaf edilmiş ezilmiş asimilasyona uğramış kürt vatandaşların hakkını dile getirilmesini hazmedemiyorlar... buda sorunun kaynağıdır ki ben bu forumda kürt vatandaşların haklarını savundğumdan haklarını istediğimden ve geçmişteki uygulamalardan konuştuğum için PKK lı KCK lı ve BDp li ilan edildim hemde defalarca. !
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-29-2012, 01:21   #32
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
Fırat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet çok farklı şeyleri yazıyoruz..
Zira birimiz bakanı aklamaya çalışırken birimiz suçluyoruz..
Yaniliyorsun kardesim.
Ben bakani aklamaya calismiyorum.
Adam " Hainler" demis...senin " Kürtler " demis gibi bir hava olusturan yorumuna binaen yazdim.
Illa suclamak icin birseyler yazman gerekiyorsa bari demedigini demis gibi yorumlama....

Armuta elma demenin ne faydasi var?
Ya yazdiklarimi okumuyorsun,
yada anlamiyorsun...
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-29-2012, 01:39   #33
Kullanıcı Adı
Fırat
Bakan duyularınıza tercüman olmuş anlaşılan içinizin yağları erdiğine göre toz kodnurmuyorsunuz. Sen gir biraz daha metni oku nevruzdakilere sesleniyor dağ başındakilere değil nerdeyse bütün kürtler ayaklanmıştı nevruzda. Gazı veren de senin bu bakanındı.. Sen asıl dediklerimi konuyu anlamaktan çok ama çok uzaksın.. Çünkü şartlanmışsın bir duyguya aynı şeyi tekrar edip duracaksın. Yok kürtler değil de hainler deyip duracaksın.. Hain dediği kim o da kürt değil mi.. Ha bahoz karayılan için dese amenna..
Alt 03-29-2012, 02:18   #34
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Fırat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bakan duyularınıza tercüman olmuş anlaşılan içinizin yağları erdiğine göre toz kodnurmuyorsunuz. Sen gir biraz daha metni oku nevruzdakilere sesleniyor dağ başındakilere değil nerdeyse bütün kürtler ayaklanmıştı nevruzda. Gazı veren de senin bu bakanındı.. Sen asıl dediklerimi konuyu anlamaktan çok ama çok uzaksın.. Çünkü şartlanmışsın bir duyguya aynı şeyi tekrar edip duracaksın. Yok kürtler değil de hainler deyip duracaksın.. Hain dediği kim o da kürt değil mi.. Ha bahoz karayılan için dese amenna..
aynen katılıyorum kardeşim.

ben hayatımda nevruz kutlamış değilim kutlanmasınıda uygun görmem hele PKK bDP tarzı hiç istemem ama hükümetin tavrı yanlıştı ! güç gösterme yeri nevruzu yasaklama değildir. bana kalsa bırakacaksın 2-3 saat oynasın gitsin evine ne oldu kaç kişinin canına mal oldu söyleyincede PKKyi aklamış pkklı olmuş oluyor ! bunu kaç kişi bana atetti ama doğruyu söylemekten geri durmayız istediklerini söylesinler. ! nevruzu 2 gün erken 2 gün geç yapmış kyamet kopaz ya hem geçen sene izin verilmişti !
Alt 03-29-2012, 02:22   #35
Kullanıcı Adı
sifre
Hakaret içerikli söylemden dolayı bakanın 1 haftalığına konuları yasaklanmalı.Ne bu tükürük mütürük lamamıyız biz ?

Ha,doğru söylemiş o başka.Malum doğru söyleyeni bu forumdan atarlar
Alt 03-29-2012, 02:26   #36
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
sifre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hakaret içerikli söylemden dolayı bakanın 1 haftalığına konuları yasaklanmalı.Ne bu tükürük mütürük lamamıyız biz ?

Ha,doğru söylemiş o başka.Malum doğru söyleyeni bu forumdan atarlar

İmam Hümeyni'den Kopya çekmiş ne doğrusu kopya çekme ve kopyaya teşebbüstende 31 günlüğüne adının ve konularının yasaklanmasını talep ediyorum bakan beyin
Alt 03-29-2012, 02:28   #37
Kullanıcı Adı
sifre
Tüh ulan beğeniyi boşa verdim bir şey yazacaktım özde neyse.
Alt 03-29-2012, 10:39   #38
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Bence az bile demiş.
Üstüne bir de balgam atılmalı ki tam kıvamın da olsun.
Aslında mecazi anlam da söylenen bir söz .Çünkü bakan da bilir ki tükürük kıymetli ve de bu soysuzlar için oldukca fazla.
Saklandıkları inlerinden biraz kellelerini gösterince bir mermi yetiyor da artıyor bile.
Bu sebeble Allah, devletimize ,milletimize ,ordumuza güç kuvvet versin derken,bakanın ağzına sağlık
bakmayanın ise gözüne gözlük diyerek temennilerimi bildiriyorum.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-29-2012, 12:56   #39
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Saltuk Buğra Han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence az bile demiş.
Üstüne bir de balgam atılmalı ki tam kıvamın da olsun.
Aslında mecazi anlam da söylenen bir söz .Çünkü bakan da bilir ki tükürük kıymetli ve de bu soysuzlar için oldukca fazla.
Saklandıkları inlerinden biraz kellelerini gösterince bir mermi yetiyor da artıyor bile.
Bu sebeble Allah, devletimize ,milletimize ,ordumuza güç kuvvet versin derken,bakanın ağzına sağlık
bakmayanın ise gözüne gözlük diyerek temennilerimi bildiriyorum.
seni gönüllü askere bekleriz kardeşi ! ! sıcak evlerde söylemek kolay değil mi !
Alt 03-29-2012, 13:34   #40
Kullanıcı Adı
Cihannur
''Ama birilerinin kitabı, birilerinin bayramı öldürmekten yanaysa da şu bilinsin ki; 75 milyon vakur ve sessiz yığının silahına da gerek yok, yumruğuna da gerek yok, sadece birer tükürüğü o 75 bin haini yok etmeye yeter ve yetecektir.''

İdris Naim Şahin, 75.000 rakamını söz misali söylemiştir; 75.000.000 civarındaki vatandaşımız arasında Bölücü Terör Örgütü'nü (BTÖ) destekleyen az sayıdaki vatan hainlerini kastetmek için böyle bir yorumda bulunmuştur diye tahmin ediyorum. Ülkemizde BTÖ'yü (PKK) destekleyen vatan hainlerinin sayısı ülkemizin nüfusunu oluşturan 75.000.000 civarındaki vatandaşımıza göre az sayıdadır.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)