03-30-2012, 01:02 | #51 |
İşte bundan şikayet ediyorum burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz dediğim dedik bir insansınız.. Ben biliyorum ki bu adam bölge insanını sevmez vanda çadırları gezerken bile laf sokuyordu millete bunun elinde olsa tek kürt bırakmaz bunu bildiğimden o sadece hainleri kast etmedi o bölge halıkını da sevmez ben bunu savunurken sen kalmış öyle değil de böyle diyorsun.. Toz konduramıyorsan senin ondan bir farkın yok benim için.. Hadi git o helalik konsunuda sızla da havan olsun bir iki iltifat kap.. Edebiyatını o tanzimat tarzı dilini başkalarına sakla on satır edebiyat yapıyorsunuz şiirli, iki kelime niyetinizi yazmıyorsunuz..
|
|
03-30-2012, 01:12 | #52 |
Bak bak iste...
ayni terrane ve ayni uslub ile ithamlar, hakaretler ve efelikler devam ediyor... ve sonrada benden kendin icin anlayis bekliyorsun. El insaf... Beni ne kadar taniyorsun da böyle bir yorum yapiyorsun? her yazdigin satirda ve kelimede hakkima giriyorsun. Tanimadigin insanlar hakkinda bu kadar pesin fikirli olmamalisin. Vebali var... Bak kardesim. evet kardesimsin... Böyle tartismalarla geceyi tüketecek vaktim yok. Istisnasiz tüm haklarimi helal ediyorum...helali hos olsun. Her serde bir hayir vardir kaidesince, gelde ins. hem sen hemde ben bu luzumsuz münakasadan kendi hissemize ders cikaralim.... Hakkini helal et. Allah'a emanet ol. Konu BeldeiTAYYIBe tarafından (03-30-2012 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
03-30-2012, 01:28 | #53 |
Sen ne kadar bakanı tanıyorsun da bana öyle değil de böyle dedi deme hakkını kendinde buluyorsun. Hataya mı düştüm peki sen niye bu hataya düştün de bakanın içini okuyup öyle değil de böyle dedi diyorsun.. Ak ve beyaz aynı rengi simgeler. Başkası hain dese anlarımki dağ başındakileri diyor ama bu bakan sabıkalı bi diyorsa kin ve nefret dolu biri tüm bölge halkı için diyor. Ben neden Sayın arınçtan nefre etmiyorum nede başbakanımızı seviyorum bunu bi düşünün bu adama gelince duruyorum. Ben kürt falan da değilim ayrıca ortada dayatmalarla şuyla buyla dağ gibi sorunlar skınıtılarla boğazlarına kadar batırdığınız bir millet var cahil bırakılmış geri bırakılmış bu milleten çağın bilimselci hümanist yaklaşımlarını beklyemezsiniz beklemeniz hata olur. Bir iki kendini bilmez bu devletin cahil geri bırakmış bir toplumunu ordan oraya sürüklüyor siz kalkıp öylesine sivri bir bakanı iş başına geçiriyorsunuz ve her sözü kin kokuyor. Ben genelkurmay başkanı gibi bir insan isterim bu mücadelede terörist de demeyecek mücadeleden de uzak durmayacak biri. Biz dünyaya ve toplumlara aynır pencereden bakmıyoruz yolunuz açık olsun kardeşim bunlar son sözlerim bu konuda...
|
|
04-01-2012, 11:10 | #54 | |
Alıntı:
pkkmın eşekleride öyle diyordu.sende git bin o eşeklere çüş dersin. helal bakanıma |
||
04-01-2012, 11:22 | #55 |
Hükumetin terörle mücadelede yeni bir yontem deneyeceği konuşuluyordu..demek yeni yontem tükürükle olacak.. Sayın bakana tavsiyem bu islerde profesyonel tukurukculer kullansın hatta bunun için yurt dısında ozel egitimli lama getirilsin.. Yani marangozu seviyoruz diye hatasını sevmek zorundamiyiz??
|
|
04-01-2012, 19:51 | #56 |
Bu adamin adi cikti dokuz'a,
agziyla kus tutsa inmez sekiz'e.... |
|
04-01-2012, 20:51 | #57 |
|
|
04-26-2012, 21:04 | #58 |
bana kım ne dıyecek kardaş.ben vatanıma bayrağıma sadık bır vatandaşım.
Türk bayrağının sallandığı her yerde saygıyla eğılır vatanımın toprağına göz koyanın gözünü oyarım.bu senenın son devresınde gıdecem askere bunun ıçın sabırsızlanıyorum sen merak etme |
|
04-28-2012, 19:28 | #59 |
İdris Naim Şahin eski ülkücü değil miydi?
|
|
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|