AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-22-2012, 15:22   #1
Kullanıcı Adı
Katade
Exclamation 'Nurcu', 'Genel İslamcı', 'Milli Görüşçü'...
Bugün soruşturulan 28 Şubat dönemiyle ilgi fişleme belgeleri ortaya çıkmaya devam ediyor.


Uploaded with ImageShack.us

28 Şubat'ta öğretmenler tek tek fişlenmiş
28 Şubat post-modern darbe döneminde yapılan fişlemeler akıllarla durgunluk verdi. O dönem askerin nasıl ayrıntılı olarak fişleme yaptığı bugün bir bir ortaya çıkmaya başladı.


'Nurcu', 'Süleymancı', 'Milli Görüşçü'
eni Şafak'tan Fazlı Şahan'ın haberine göre, 28 Şubat'ın jurnal belgelerine göre öğretmenler 'Nurcu', 'Süleymancı', 'Milli Görüşçü', 'Nakşibendî', 'Genel İslamcı', 'Hizbullah Menzil', 'Müslüman Gençlik' ve 'Kadiri' şeklinde tek tek fişlenmiş. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenlerin hangi görüşe yakın olduklarının belirtildiği 'gizli' ibareli fişleme belgelerinin Türkiye genelinde onbinlerce personel için uygulandığı öğrenildi.

Listedeki öğretmenler 28 Şubat sürecinde ya sürgün yedi ya da müfettişlerce yakın takibe alındı. Ortaya çıkan fiş belgeleri, cuntacı generallerin ülkede estirdiği vesayeti bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi