![]() |
#1 |
![]() "Artık Atatürk'ten, Cumhuriyet'ten korkuluyor. Biz ise gerçekleri korkmadan ve doğruları dürüstçe söylediğimiz için halkımız tarafından ödüllendiriliyoruz. Biz Atatürk ve Cumhuriyeti sevdiğimizi her ortamda açıkça söylüyoruz. Buradan İzmirlilere de sesleniyorum, çocuklarıma, yakınlarıma vasiyet ettim. Eğer ben ölürsem cenazeme hükümeti temsilen kimse katılmasın. Eğer gelirlerse yuhalanırlar, bu kez yuhalayanlar hakkında soruşturma açılır ne me lazım. Benim cenazeme halkım katılsın yeter"
http://www.ensonhaber.com/levent-kir...012-05-22.html Hükümet senin cesedini ne yapsın ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kafayı yemiş bunlar..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bunun cenazesini tiyatro sahnesin den kaldırsınlar Diyanet karar alsın bunun leşini hiç bir camiye musallat etmesinler..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hocam her ne olursa olsun zından bile sana lalezardır...inşaallah yanlış bi şey yapmamışsındır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Kendi paşa gönlü bilir herkeste meraklı değil cenazesine gitmeye..
Adamın işi milleti güldürmek ya her haliyle kendine güldürtmesini beceriyor..bu arada halkın içindeyiz ama halk tarafından ödüllendiriliyorum diyen Kırcayı seveni görmedim nedense.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bu site ilginç bir site beni şaşırtmaya devam ediyor kimileri var teröristlerin bile ölüsüne saygı gösterilir diye nağralar atıyorlar bazende suçu sadece mualefet olan bi adamın leşini camiye getirmesinler diyolar ayrıca levent kırcanın cenazesine hükümet gitmez zaten onlar gidicekleri yerleri iyi biliyorlar yuh lanıcakları yere değil yağlanıcakları takla attırıcakların mekanlarına giderler gönlü rahat olsun leven ustanın
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Sanatçılar normalde toplumlarının önünde gider Bizdekiler sözde sanatçı oldukları için Toplumun bile gerisindeler Fazıl Say Müjdat Gezen Levent Kırca Kırca hatta geçen seçimlerde üsküdardan belediye başkan adayı olmuştu Sandığa gömülünce GAZ birikmiş Bundandır. İmam'a da söyleyelim Kırcayı yıkarken orasını burasını fazla ellemesin ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
problem yokta sanatçı önde gider diyosunuz önde giden bikaç sanatçı söyleyinde kültürümüz artsın sanatmı bıraktılar ülkede mualefet olan herkesi leş diye tabir ediyosunuz bu adam 30 sene tiyatro yaptı herkesi mualefet etmiştir şimdi adamın ekmeğiyle oynuyosunuz işini yapmasına mani oluyosunuz güya ekmekle oynamak günah dersiniz ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Arkadaşlar isterse bu adam ne olursa olsun ama müslüman olduğunu Allah'a ve Peygamber'e iman ettiğini bildiğimiz bir insana bu kadar yüklenmeye hakkımız yok.Yok cenazesi kaldırılmasan falan filan bunlar yakışık almayan ifadeler... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() gitmicektim inadına gidicem anasını satim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|