![]() |
#31 |
![]() özgür Baasçı ...
Evet ben BAASÇI rejime destek çıkmıyorum çünkü olayların ardında ne olduğunu Bilemiyorum... Beşar Esedin Avrupada ikamet eden Amcasının Avrupa ile anlaşarak Beşara KUMPAS kurmadığına emin değilim, Beşar Esed Babası tarafından Başkanlığa davet edildiğinde bile istememişti de babasının zoruyla kabul etmek zorunda kaldığını biliyorum... Suriyeye Abd, Avrupa ve İsrailin KOMPLOSU olma ihtimali çok yüksektir. TC Hükümeti de buna ister istemez de olsa kısmen alet olduğunu ve olmaya da mecbur edildiğine inanıyorum.... HAÇLILAR ORDATOĞUYU yeniden belirlemeye çalışıyorlar Allah Türkiyenin de Yardımcısı olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Suriye'de o kadar kanları akan müslümanlar, Hama kasabı Rıfat Esed'in Suriye'nin başına geçmesine razı olacaklarını mı zannediyorsun ? İran'cı barayev, senin burada ortaya attığın o vesveseyi insanları korkutmak ve Beşşar Esed'e razı etmek amacıyla ileri sürenler, Baasçılar ve Beşşar Esed destekçileridir. Sen bir İran'cı olduğun için sinsice, Suriye'deki İslam düşmanı Nusayri-Baas rejiminin progopandasını yapıyorsun sonra da utanmadan başkalarına ''baasçı'' diyorsun!.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Rifat Esed Haçlı Avrupasının, İsrailin ve Abd nin İŞİNE gelir çünkü onların onayını almıştır...
Rıfat Esedin başa geçmesi İran ile Türkiyenin İŞİNE GELMEZ.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() İnsanlar Beşşar Esed'in amcası Rıfat Esed'in ,tıpkı yeğeni Beşşar Esed gibi, katil ve hain birisi olduğunu çok iyi biliyorlar. Rıfat Esed dediğin adam zaten Nusayri'dir ve yurtdışında yaşamaktadır. Bu adam Suriye'nin başına geçemez. Dediğim gibi o ileri sürdüğün vesvese Baasçıların progopandasıdır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|