AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 06-15-2012, 03:14   #19
Kullanıcı Adı
ali1986
Standart
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardesim,
Islam'i korumak sayin Egemen Bagis'a veya birbaskasina bagli degildir. Zira dinin koruyucusu Cenabi Allah'tir...lakin her müslümanin üzerine vazifedirki dini degerleri savunmak ve muhafaza etmek. Bu savunmanin degisIk metodu vardir. Bir kötülük karsisinda elinle, elinle olmazsa dilinle, dilinle olmazsa kalbinle müdahele edersin ki sayin egemen bagis en münasib olanini tercih etmistir...ve yerinde bir davranis sergilemistir.

En azindan bir küstah'a verilmesi gereken cevabi verdigi icin bile kendisini tebrik ederim.
böyle konuşun canımı yiyin yani bişey savunulacaksada böyle savunulmalı kahramanmış bilmem neymiş falan sırf siyasi görüşü aynı olduğundan dolayı yapmacık şeylere gerek yok
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi