AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 10-06-2007, 08:36   #1
Kullanıcı Adı
muhammed-bin-süleyman
Standart Kurtlar Vadisi'ni Tartışalım
Kurtlar Vadisi'ndeki bu adamlar kim?

Vadi'nin son bölümü Polat ve ekibinin derin çetelerle kıyasıya mücadelesini ekranlara getirdi. Dizideki yüzler, hayatımıza giren bazı isimlere çok benziyordu..

--------------------------------------------------------------------------------

Kurtlar Vadisi'nin son bölümü Polat Alemdar ve ekibinin derin çetelerle kıyasıya mücadelesini ekranlara getirdi. Ankara'da yaşanan bomba yüklü minibüs, derin çetelerin silahlı eğitimleri ve istihbarat örgütleri arasında yaşanan rekabet bir kez daha gözler önüne serildi.

Ankara'da ele geçirilen bomba yüklü minibüs olayına göndermede bulunulan sahne, Memati ve Abdülhey'i karşı karşıya getirdi. Memati ve Abdülhey bomba yüklü mavi minibüsün sırrını çözmeye çalışırken birbirine düştü. İki kilit adam Polat'ın önünde ateşlemeye hazır silahla restleşti.

Muzaffer Tekin'in derin faaliyetlerine göndermede bulunulan sahnede ise suikastlar için adam yetiştirme görüntüleriyle mesaj verildi.

Muzaffer Tekin'i anımsatan dizinin yeni karakteri Zafer, derin çetenin faaliyetleri için bir yandan adam yetiştirip bir yandan para ararken, karşısında yine Polat Alemdar'ı buldu.

Polat Alemdar, erken davranarak, Zafer'in derin organizasyonlar için kullanacağı paraya el koydu.

Polat Alemdar'dan bir ders daha alan Zafer, bu kez intikam kartını devreye soktu. Zafer, Polat Alemdar'a istihbarat desteği sağlayan Alper'e devlet içindeki bağlantılarının yardımıyla tuzak kurdu.

Polat Alemdar ise Zafer'in işini bitirmek için düğmeye bastı.

Zaman-Haber7

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-06-2007, 11:31   #2
Kullanıcı Adı
tua68
Standart Kurtlar Vadisi'ndeki bu adamlar kim?
vadide tesadüf diye bişey yoktur..İsimlerin gerçek hayatta karşılığı olduğunu düşünüyorum..
tua68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2007, 16:19   #3
Kullanıcı Adı
maviinsan
Muzaffer Tekin'in fotoğrafı ile kurtlar vadisindeki adamın fotoğrafları birbirine çok benziyor.
maviinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2007, 16:22   #4
Kullanıcı Adı
maviinsan
Alt 10-06-2007, 19:03   #5
Kullanıcı Adı
SAHILL35
kim olucak?
kendini bu vatanın tek sahibi sanan uyduruk ulusalcılar..
arkadaş benim ailemden 4,arkadaşlarımdan 1 toplam 5 şehidim var..ama vatanın sahibi biz olamıyoruz,bize gerici deniyor ama bu uyduruk ulusalcılar vatanın sahibi..
bu nasıl bi iş ya...??
anlayan varsa beri gelsin..
SAHILL35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2007, 22:52   #6
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Alıntı:
SAHILL35 Nickli Üyeden Alıntı
kim olucak?
kendini bu vatanın tek sahibi sanan uyduruk ulusalcılar..
arkadaş benim ailemden 4,arkadaşlarımdan 1 toplam 5 şehidim var..ama vatanın sahibi biz olamıyoruz,bize gerici deniyor ama bu uyduruk ulusalcılar vatanın sahibi..
bu nasıl bi iş ya...??
anlayan varsa beri gelsin..

polat da dizide cok guzel cevap veriyor herkes vatan kurtaricisi, hayranlikla izliyorum (izlememek icin direnen ben )
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2007, 00:22   #7
Kullanıcı Adı
maviinsan
Önceden oek sevmiyordum bu diziyi.Ama artık sevmeye başladım
Alt 10-07-2007, 00:39   #8
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Polatın Bi lafı vardı Bu adama "O palaskanı boğnuna dolar seni köpek diye dolaştırırım" :D
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2007, 02:11   #9
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Alıntı:
Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Polatın Bi lafı vardı Bu adama "O palaskanı boğnuna dolar seni köpek diye dolaştırırım" :D

it diye dolastiririm di o ;)
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2007, 07:37   #10
Kullanıcı Adı
berg
bi sözüde var;
abdulhey diyor ki; " abi zararın neresinden dönersen kardır. "
polat abim diyor ki ; " neresinden dönersen dön adama dönek derler, ben doğru bildiğimden dönmem.. "
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)