![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
Hz Ömer bi Halifeydi , Başbakan ise ne Kral ne Sultan nede Diktatör nede Darbeci General ,kendine Darbe içinde suç üstü binlerce Belge olmasına rağmen 1 tane Rütbeli Ordudan İHRAC edilmedi , ve Hz Ömerin Milletiyle kendinizi bi,r mi görüyorsun ? EL-İNSAF der seni Allaha havale ederim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
Tutturmuşun bir darbeciler, darbeciler, darbeciler...Bu kadar muhtelif konuyu nasıl aynı mihrakta toplayabiliyorsun hayret verici doğrusu.. Bahsetmiş olduğum bu sorumluluk hissinde lakaytlık, yelpazeyi ne kadar da genişlettin hayret verici doğrusu.... Konu Garibüzzaman tarafından (06-16-2012 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
EVET bu ülkeye bu Millete en büyük DÜŞMANLIĞI Darbeciler yapmışlardır.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Hükumet bu konuyu aydınlatmalıdır demekle bu işte hükumetin parmağı var demek aynı şey değil. Varsa bir delilin ortaya koy yoksa işkembe-i kübradan sallamanın bir alemi yok. Konu Yıldırım tarafından (06-16-2012 Saat 02:05 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Sallama olduğunu iddia ediyorsanız eğer mukabele etme zorunluluğunuz nerden doğuyor ? Çözemiyorum bu noktaları..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Şahsi kanaatine zemin hazırlayan bilgileride bizimle paylaşırsan bizde faydalanmış oluruz.
Yoksa bu kanaate inanmamız oldukça zor olacak. Mantığa dayanmayan bilgi bilgi değildir. Felsefe yapabiliyorsun ama mantık çerçevesi içinde değil... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() İnanıp veya inanmamak bu kişisel tercihiniz üstâdım.
Ben her türlü suçların deşifre edildiği, çete ve mafya üçgeninin temizlediklerini idda eden bir devlet sisteminde, Yazıcıoğlunun ölüm sebebini bilemeyen teşhis ve tespit edemeyn bir devlet mercii göremiyorum. Size ve forum üyelerine mantıksız gelebilir. Başbakan istesin bu noktadaki suçun bilinen güruhların üstüne de yıkabilir. Mantıklı bir şekilde izah ve ispat ta edebilir. Şu an öyle bir şey de söz konusu değil ve uygulamıyor. Fakat Suçun kimin işlediği bedahet derecede malum da olsa, nazarımda asıl katil bellidir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |