![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
sen hala işi kavrayamamışsın... bizi o bataklığa sürmeye çalışıyorlar... sen hala namus cart curt derdindesin... şuanda tavrımız doğrudur... Oyuna gelip provakelerine seyirci kalmamız gerek... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() hah şöyle dökülün bakalım ergenekon deyin balyoz deyin derin güçler deyin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Ulan bir ülke de bir çocuk dahi, günahsız bir çocuk dahi şebbiha denen pislikler tarafından acımasızca katledliyorsa... İsterse emperyal güçlere hizmet olsun yinede elimden geleni ardıma komam, baba olmayan bunu anlayamaz...
Ülkem suriye ye girme kararı alsa en ön saf ta ben yer alırım, sadece bir tane günahsız çocuk daha ölmesin diye... Lakin ben isterim ki muhalifleri silahlandırsın....! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
rusya bizi çerez niyetine bile yemez sen dalgamı geçiyosun süper güç olduk mavallarına çok inanmışsın |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Bu son olay hiç hayra alamet değil.Kim bilir belkide çok yakın zamanda büyük bir savaşın içine gireceğiz yada çekileceğiz.Allah sonumuzu hayır etsin,siyesilere sabır versin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
Dünya birşeylere gebe gündem onu gösteriyor... En son verdiğimiz 8 şehit te Suriyenin parmağı yoksa bende bir şey bilmiyorum.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
Korkaklığına kılıf arama...! İnanmak başarmanın yarısıdır, ALLAH A inan güven gerisi gelir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() ne oldu sizin komşularla sıfır sorun politikası gaza geldiniz irana atar yaptınız gaza geldiniz suriyeye atar yaptınız ne oldu askerin şehit oldu uçağın düştü amacınada ulaşamadın sap gibi kaldın ortada siz suriyeyi libya sandınız ordada bayraklarla erdogaaannn diye bağıranlar olcak sandınz ama evdeki hesap çarşıya uymadı adam dişli çıktı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
düzenli ordu savaşıyşa gayrinizami harp farklıdır bunu 30 yıldır anlamadınız konuşmayın çeçenler sanki rusyayı yıkmış gibide konuşma bizde pkk yı bitiremedik pkk bizi yenebilir diyormuyum |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
|
|