![]() |
#31 |
![]() al işte cahil cüreka ile bişey tartışmayacaksın...
İmam-ı Azam Ebu Hanife bir tek caihllere yenildim demiştir... Şahsen bende aynısını düşünüyorum boş konuşan biriyle tartışmak bize hiç bişey kazandırmaz he deyin geçin aha buna.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Sen ne anladın 30 yıldır onu anlat hele, neyin peşindesin...
Bırakalım birbirimizi birşeylerle itham etmeyi de ne düşünüyoruz açıkça onu dile getirelim... Eğer sende bu ülke en iyi konumda olsun düşüncesin de isen, anlat düşüncelerini ben de anlatayım beyin fırtınası yapalım... Lakin siz şöylesiniz, böylesiniz diyerek konuşmak ile sadece düşmanlığımız ve aramızda ki uçurumun boyutları artar...! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
haklısınız ne konuşabilirizki işinize geldimi 1923 ü kötülersiniz camiler ahır oldu atlara ahır oldu diye işinize geldimide rusyayı yeneriz iman gücünden bahsedersiniz sizce o ruhu bıraktınızmı siz bu seferde camiler silahlık olarak kullanırlarda allh muhafaza böyle bir tarih yazılsın istemem yani iki yüzlüler |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
30 yılda anladığım 1984 den 2002 ye kadar olan hükümetler yanlış yapmıştır silahla çözmeye çalışmıştır yüzde 80 azaldı ama bitmedi pkk sonra 2. 15 yılda sizin politikanız ortada siz daha büyük yanlış yaptınız askerin belini kırdınız pkk yı güçlendirdiniz komşularınızla çıkar ilişkisine girdiniz kak mesut lar mam cemaller havada uçtu sonra ne oldu savaş geldi kapına sap gibide ortada kaldın abd ye çok güvendiniz bm ymiş natoymuş sallamıyor şimdi soğuk kanlı olalım 1. dünya savaşına nasıl almanyanın gazıyla girdiysek şimdide abd bizi itiyor savaşa tarih tekerrüden ibaret malesef |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
İyi hoş ona buna çamur atıyorsun,atıp tutuyorsunda senin olayın nedir onu anlayalım birde.Muhalefet yapmak herşeyi yanlış göstermek ona buna çamur atmak kolaydır,zor olan adam gibi yerinde konuşmak,kafasından adam gibi fikir üretmek çözüm önerisi sunmaktır.Hangi fikre ve zihniyete hizmet ediyorsun bilmiyorumda,öğrenmek isterim,nedir senin engin fikirlerinle bahsettiğin durumlardaki çözüm önerilerin. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Burda bir oyun var.
Bu oyunun aktörü suriye fakat oyun kurucu gücler farkli...rusya ve iran bunlardan bir tanesi. Rusya hafife alinamaz. Meselenin özü, Türkiye bir oyunla kullanilmak isteniyor. Bu oyuna gelirsek hata olacak. Sogukkanliligi korumak hem bizim icin hemde bölge icin daha hayirli olacak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() ne çamur atıyım arkadaşım siz demiyomusunuz camiler ahır oldu dinsiz bunlar devletin ahırı yokmuymuş işgal altında kalmış bir ülke için şim o günlerden izler aramayın boşuna
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
Hep bunu düşünüyorum üstat , bunun için diyorum allah siyasilerimize sabır versin,son zamanlarda olanlar bizi özellikle bir pisliğin içine çekmek istiyor . |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
![]() Alıntı:
yani sözün özü 3 tarafı düşman olan içerde pkk ile çatışan bir ülke rusyaya rahatlıkla mama olur gerçekçi olmakta fayda var çinlileri saymıyorum bile iş adamlarınızı düşünün birazda boyner teyze çıkar yarın bugün sağduyu tavsiyesinde bulunmaya ihracat ne olur sanra |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() engin fikri felan yok klavye berelilerden işte...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 15 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 15 Misafir) | |
|
|