Alıntı:
Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı
Evet evet sizin teşkilatlarınız askere çuval geçirildiğinde de tepki koymuştu, Mavi marmara olayında da..Süriye mevzuuna hiç girmeyim Göreceğiz bakalım.. Nice tepkiler koydunuz hepsi beyhude... Umarım bu konuda haklı çıkarsınız.
Hmm.. Ben alköl kullanmam. Ama kelamlarına baktığımda ve bu zaman kadar ki yorumlarını okuduğum da sen Alkol kullanan insanlarını fikir hezeyanlarında daha vahim durumdasın.
Cihat ile alay etmek mi benim yaptığım. Çoğunuz cihat cihat diyerek yaptığnız tek şey klavyelerinizi konuşturmaktan öte gitmeyen mevhumlar olduğunu göstermeye çalışıyorum baygın kafalım..
Bu arada yorumlarıma cevap verme zaruretin yok. Ulvi menkibelerle ile ahiretteki durumumu tayin edecek kelamlar kullanman kadar manevi şuurdan uzak fikir göremiyorum. Siz ve teşkilatlarınız, hani şu tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmeyecek ulvi mekanlar  .. Ahh ki ne ahhh....
|
Arkadaş, eğer mertsen bu bira festivalinin kaldırılmasına razı mısın değil misin onu söyle bize? Nedir senin derdin Allah aşkına?Mesajlarında sanki bu festivali desteklermiş gibi bir hava estiriyorsun hayırdır İnşaallah..Alakası olmayan konulara değiniyorsun.Maksadın fikrini gizleyip hedef saptırmak mıdır senin?..