08-26-2012, 20:01 | #1 |
CHP'li vekiller Suriyelilerin kaldığı çadır kente alınmadı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay’a giden CHP milletvekilleri Hurşit Güneş ve Süleyman Çelebi’nin Suriyeli sığınmacıların kaldığı çadır kente girmelerine izin verilmemesine tepki gösterdi.
Kılıçdaroğlu, "Milletvekillerimizi gönderdim; ’Gidin o kampa bakın, ajanlar, casuslar cirit atıyor’ diye. Hükümet yasak getirmiş ’Bu kampa giremezsiniz’ diye. Şimdi ben cevap bekliyorum hükümetten. O kampta kimleri eğitiyorsunuz? Müslüman kanı dökülsün diye adam mı yetiştiriyorsunuz.Milletvekillerimize diyorlar ki: Siz bu kampa giremezsiniz. Niye giremiyoruz? Orası ABD üssü mü? Hayır. Türkiye Cumhuriyeti'nin toprakları. Bir milletvekiline 'Siz bu kampa giremezseniz' dediğiniz andan itibaren o kampta gayri meşru işler var demektir" dedi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21308989.asp Bugünlerde kamplar ile ilgili şikayetler çoğaldı.İnsanlar evlerinde huzursuz olmaya başlamış saldırgan şekilde davranıyorlar.Özellikle bu kamplarda muhaliflere silahlı eğitim verildiğiyle alakalı dedikodular çoğaldı. Vekillerin içeri alınmaması ise çok ayıp.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|