08-30-2012, 12:07 | #1 |
CHP Alay Etti, AK Parti Sahiplendi
CHP alay etti, AK Parti sahiplendi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, oğluna iş bulma sözü vermesine rağmen sözünü tutmadığı gibi, âdeta alay ettiği felçli gaziye Ankara Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı. Başkan Melih Gökçek'in talimatıyla harekete geçen belediye görevlileri, gazi Harun Özmen'in evinde incelemelerde bulundular. Akit'in “Yarın gel başla” başlıklı dünkü manşeti büyük yankı uyandırdı. Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi'nin düzenlediği iftar programında masasına gittiği gazi eşi Hamide Özmen'e oğlu Nedim Özmen'e iş bulma sözü vermişti. Ancak Akit, Kılıçdaroğlu'nun sözünü tutmak bir yana trajikomik bir skandala imza attığını ortaya çıkarmıştı. Yatalak gazi Harun Özmen'in eşi Hamide Özmen'i arayan CHP Genel Merkezi'ndeki yetkililer, “Gazimize iş bulduk, oğlunuza iş veremeyiz.” demişti. Özmen, CHP'li yetkililere “Eşim yatalak. Tek başına temel ihtiyaçlarını karşılamıyor. Ona nasıl iş veriyorsunuz? Benimle dalga mı geçiyorsunuz? Ben işsiz oğlum için iş istemiştim. Kılıçdaroğlu bana söz vermeseydi.” diyerek tepki göstermişti. BÜYÜKŞEHİR'DEN GAZİYE ZİYARET CHP tarafından mağdur edilen Özmen ailesine yardım elini AK Partili belediyeler uzattı. Aileyi ziyaret eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker, malûl gazi Harun Özmen ve ailesine her türlü yardıma hazır olduklarını söyledi. Başkan Melih Gökçek'in konuyla yakından ilgilendiğini belirten Şeker, vatan için sakat kalan gazilerin el üstünde tutulması gerektiğini kaydederek, “Başkanımız Melih Gökçek bizi bizzat görevlendirdi. Ailemizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız. Eksik gedik ne varsa onları tespit edeceğiz. Aileyi gözetimimize aldık. Bütün sorunlarını takip edeceğiz. Yarın gıda malzemelerini ulaştıracağız. Giysi merkezimizden giysi yardımında bulunacağız. Temizlik ekibimiz gelip evin temizliğini yapacak. Doktorumuz sağlık kontrolü için gelecek. Psikolojik destek için uzmanlarımızı göndereceğiz. Daha önce de yardımda bulunuyorduk. Ancak adres değişikliğinden dolayı bir kopukluk olmuştu.” dedi. ALTINDAĞ BELEDİYESİ DE YARDIM EDECEK Hamide Özmen ise, evine kadar gelen belediye yetkililerine teşekkür etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Nedim'e iş bulma sözünü yerine getirmediğini hatırlatan Özmen, “Allah Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden razı olsun. Sağolsun yardım için buraya kadar geldiler. Bizim derdimizi dinlediler” ifadelerini kullandı. Diğer taraftan Altındağ Belediyesi yetkilileri de, gazi Harun Özmen'in ihtiyaçlarını karşılamaya hazır olduklarını bildirdi. Kaynak Habervaktim 30.08.2012
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|