AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-30-2012, 22:28   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart 389 terörist öldürüldü

Şemdinli saldırılarında ağır darbe vurulan PKK'nın kayıplarının rekor düzeye ulaştığı bildirildi. 1 Ocak - 30 Ağustos 2012 tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda 389 terörist öldürüldü.

1 Ocak - 30 Ağustos 2012 tarihleri arasında yurt içinde düzenlenen operasyonlarda 389 PKK'lı öldürüldü.

A Haber'in Genelkurmay kaynaklarından aldığı bilgiye göre, son Şemdinli saldırılarında ağır darbe vurulan PKK'nın kayıpları rekor düzeye ulaştı.

Ayrıca Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından açıklanan bu sayıya yurt dışındaki PKK kamplarına düzenlenen hava operasyonlarında öldürülen teröristler dahil edilmedi

Habervaktim

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-30-2012, 22:29   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alt 08-30-2012, 22:31   #3
Kullanıcı Adı
barayev
Pkk Şemdinlide Tarihinin en büyük HEZİMETİNİ alarak KAÇMIŞTIR...
Türk POLİSİNE BİNLERCE SELAM OLSUN.
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-30-2012, 23:16   #4
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Öldürülen terörist sayısının ifşa edilip, tahrik edebilecek manşetleri doğru bulmuyorum...
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-30-2012, 23:41   #5
Kullanıcı Adı
_SoN_
Alıntı:
_Ednâ_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öldürülen terörist sayısının ifşa edilip, tahrik edebilecek manşetleri doğru bulmuyorum...

Katılıyorum.
_SoN_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-30-2012, 23:51   #6
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Şehit haberlerini vermekten daha iyidir bence...

Bu şekilde gözleri korkacaktır bana göre...
Alt 08-31-2012, 00:09   #7
Kullanıcı Adı
Cihannur
Vatan hani bölücü terör örgütü PKK ve vatan haini bölücü teröristler ülkemizi bölemeyeceklerini anlamalılar. Teröristler öyle uyduruk bayrak dikmelerle gayrimeşruluklarını kapatamazlar. Türkiye'nin sınırları uluslararası hukuka göre meşruiyeti olan sınırlardır. Türkiye sınırları içinde Allah korusun ki Faşist Kürdistan Devleti (FKD) kurularak Türkiye işgale uğratılsa bile, önümüze çıkan bütün teröristleri ölü ya da diri olarak etkisiz hâle getirip o gayrimeşru Faşist Kürdistan Devleti'ni ortadan kaldırıp Türkiye'yi işgalden kurtarmak meşru hakkımız olur.

Konu Cihannur tarafından (08-31-2012 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-31-2012, 00:15   #8
Kullanıcı Adı
NeSLi11
Hayırdır ya, beyninize tuz ruhu döktüler de zedelediler mi yoksa Beşer beşer mi saymışlar ölüleri.. Çoğu zaman teröristler kendileri defnediyorlar ölülerini. Kimi kandırıyorsunuz siz..Operasyon devam ederken öldürülen terörist sayısını açıklayan iktidar ne beklenir ki..

Ahh haber vaktim aahh. Bunlar Hüseyin Çelik'in bir kaç mehmet öldü diye gaflet üstü gaflet sözleri gaf diye lanse edip, şirin medya rolünü ne güzel yapıyorlardı..
NeSLi11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-31-2012, 00:19   #9
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
NeSLi11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırdır ya, beyninize tuz ruhu döktüler de zedelediler mi yoksa Beşer beşer mi saymışlar ölüleri.. Çoğu zaman teröristler kendileri defnediyorlar ölülerini. Kimi kandırıyorsunuz siz..Operasyon devam ederken öldürülen terörist sayısını açıklayan iktidar ne beklenir ki..

Ahh haber vaktim aahh. Bunlar Hüseyin Çelik'in bir kaç mehmet öldü diye gaflet üstü gaflet sözleri gaf diye lanse edip, şirin medya rolünü ne güzel yapıyorlardı..

Sen hangi taraftasın muhterem... Hani belli olmuyoda...
Alt 08-31-2012, 01:06   #10
Kullanıcı Adı
ali1986
terör bitti gidiyoruz
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)