AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 09-30-2012, 17:29   #61
Kullanıcı Adı
Yıldırım
ALEM LİDER GÖRSÜN
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2012, 17:44   #62
Kullanıcı Adı
Cihannur
Büyük Millet Büyük Güç Hedef 2023. Durmak Yok Yola Devam.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2012, 17:49   #63
Kullanıcı Adı
Cihannur
Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu ve Osman Can, AK Parti'nin Merkez Karar Yönetim Kurulu'na aday gösterilmişler.
Alt 09-30-2012, 18:23   #64
Kullanıcı Adı
Gönülden
Yeni mkyk listesinde Binali Yıldırım, Egemen Bağış, Ayşe Böhürler, Mahir Ünal, Necati Çetinkaya, Kürşad Tüzmen ve İdris Naim Şahin yoktur..
Numan Kurtulmuş,Osman Can ve Süleyman Soylu yeni MKYK yönetimindeler..

Hayırlısı olur inşallah..

Konger Başbakanımızın hedefleri ve üslendiği misyon üzerine çok önemliydi...maşaallah çota bereketli ve kalabalık bir kongreydi...
Şu söz çok hoşuma gitti.."Rabbim izin verirse gençler, biz 2023'ü sizler 2071'i inşaa edeceksiniz. Allah'tan başka zafer sahibi yoktur " hedeflerin ve umutların büyük tutulması ne güzel

Konu Gönülden tarafından (09-30-2012 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir..
Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2012, 19:09   #65
Kullanıcı Adı
Feride
2023 bitti gözünü 2071'e dikti: )

Maşallah..: )
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2012, 22:15   #66
Kullanıcı Adı
Cihannur
Recep Tayyip Erdoğan, 1.421 delegenin oyunu alarak AK Parti Genel Başkanlığı'na yeniden seçildi.

Konu Cihannur tarafından (09-30-2012 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir..
Alt 09-30-2012, 23:13   #67
Kullanıcı Adı
Iceshield
Alıntı:
onurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu ülkede %50 üstünde oy almış bir lider ne abartması..

kıskandınmı yoksa, parti genel başkanı herhalde alkış kopacak milletin alkışı seni neden geriyor? relax ol ....

Muhalefet çırpındıkca batıyorsunuz kıskananlar çatlasın bu ülke hangi karanlık günlerden bugünlere geldi bir dünya lideri var karşında senin, sizler beğensenizde beğenmesenizde
bu ülkenin tek kurtuluş reçetesi Recep Tayyip Erdoğan'dır....
Sen önce relax ol, her eleştiri yapanı başka partili sanma. Dediklerimi anla önce, sonra popülizm yap. Erdoğan'a mı laf ediyorum ben ? Ceketimi çıkaracağım deyince alkış alıyorsa birisi o halk kendisini sorgulamalı. Kişilerin değil, icraatlerinin takipçisi olunmalı.

İpin ucu kaçtığı zaman bu ülkenin uğradığı kutuplaşmaları anlatmaya gerek yok. CHP gibi yeterince berbat bir örnek var elimizde.
Iceshield isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2012, 23:19   #68
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Saat 08:30'da kongre salonuna gittik içeriye almıyordular dolu diye dışarıda kaldık... İçerinin iki katı dışarıda vardı adeta miting havasında geçti ama statta yapılsa idi daha güzel olacaktı vesselam...

Başbakanın konuşması çok güzeldi hele o giriş şiiri inanılmazdı ben dahil çevremde ağlamayanı görmedim...

Güzel bir liste oluşturmuş başbakan İdris Naim'in de kulağını bu şekilde çektiğine inanıyorum şahsen...

Vatana millete hayırlı olsun ALLAH utandırmasın vesselam...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2012, 23:25   #69
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Iceshield Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ceketimi çıkaracağım deyince alkış alıyorsa birisi o halk kendisini sorgulamalı.
O alkışın manasını 'ceketimi çıkarabilir miyim?' sorusuyla yapılan nezaketten duyulan memnuniyet ve sorulan soruya onay olarak değerlendirmek doğru olur.
Alt 09-30-2012, 23:40   #70
Kullanıcı Adı
rizzelli
Gurur duydum.hayirlara vesile olsun
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)