![]() |
#11 |
![]() Ezberci geçmisimi silersem mesih mehdi deccal cart curt beklemedim beklemiyorum. Mesih miydi.İyi allah razı olsun. Değil miydi,Yine allah razı olsun. Sonuç itibariyle birşeyler yaptı bir kollektif bilinç üretti ve artık bedeni olarak aramızda yok. Mehdi olsada olmasada sonuclar yaşananlar değişmeyecek. Mesih kim ya bu arada..Herkes çok şey biliyormuş.. Herkes çok biliyorsa ve aynı şeyi biliyorsa ve bu bizim toplumsa kafadan benim gözümde yanlıştır ![]() Bu pilav çok su kaldırır şahsım adına bu konuda şekillenmiş bir dünyam var buraya yazmamda pek şeyi değiştrmeyecek ondan gerek yok.. "Dolaştığı beldelerde insanları kendisinin ilahlığını tanımaya davet eder, davetine inanalar için göğe emreder de yağmur yağar, toprağa emreder de her türlü bitkiyi çıkarır. Davetini kabul etmeyenlere şiddetli musibetler ve kıtlık isabet eder. Deccal bir harabeye uğrayarak içindeki hazineleri çıkarmasını emreder. Bunun üzerine oranın hazineleri, bal arılarının arı beyinin peşinden gittiği gibi Deccal’in peşi sıra giderler." Rivayetlere bak..hey allahım ben buna inanacak adam olsam zaten müslüman olmazdım.. Müslümansam kimse inanmamı beklemesin veya kimse cidden böyle birşey olacağını bence zan dahi etmesin.. Ne ya bu peygamberde olmayan hikmetlerle gelecekmiş.. Çok garip bir haldeyiz allah cümlemizi en başta beni islah olmuşlardan ve muhammedi nazarla dünyayı yakalayabilenlerden eylesin.. Konu El Emin tarafından (10-22-2012 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|