11-09-2012, 04:44 | #1 |
Biçare Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimini Kazanabilir mi?
Arkadaşlar, yeni anketimizin konusu 2014 Yerel Seçimiyle ilgili. 2014 Yerel Seçiminde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı eğer anlaşabilirlerse büyük ihtimalle Biçare Sarıgül olacak. Eğer CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Biçare Sarıgül olursa, Biçare Sarıgül'ün, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını (kuvvetle muhtemel olarak Kadir Topbaş) geride bırakarak İstanbul Belediye Başkanlığı seçimini kazanabileceğine inanıyor musun? Biçare Sarıgül'ün CHP adayı olarak İstanbul Belediye Başkanlığı seçimini kazanacağına inanıyorsanız, "Evet, kazanır."; inanmıyorsanız, "Hayır, kazanamaz." seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-09-2012, 04:54 | #2 |
Ankette ilk oyu kullandım ve "Hayır, kazanamaz." seçeneğini işaretledim. Eğer CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Biçare Sarıgül olursa belki o, Etro Kemal'in 2009 Yerel Seçiminde almış olduğu % 37 oranındaki oydan daha fazla oy alarak % 40'ları zorlayabilir; ama AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacak kişi (muhtemelen Kadir Topbaş), Biçare Sarıgül'e en az 2-3 puan fark atarak İstanbul Belediye Başkanı olur diye tahmin ediyorum.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|