AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-10-2012, 15:45   #9
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AKP hükümeti Kur'an kurslarına baskı yapmasıyla veya onları kapatmakla veya tüm tarikat derneklerini kapatmasıyla ancak CHP'ye yaranabilir.

28 Şubat darbesi sonrasında iktidarı gasp eden bozuk laikçi ideoloji sahibi laikçilerin, 12 yaşından küçük çocukların Kur'an kurslarına gitmelerini yasaklayan düzenlemesini kaldırarak 12 yaşından küçük çocukların Kur'an kurslarına gidebilmelerini sağlayan siyasi parti AK Parti olmuştur Allah'a şükürler olsun.

Laikçilerin üniversitelerde uygulattıkları hukuki olmayan fiili başörtüsü yasağını kaldıran siyasi parti de AK Parti olmuştur.

Müslüman Türk Milleti, üniversitelerdeki başörtüsü yasağını ve 12 yaşından küçük çocukların Kur'an kurslarına gitme yasağını kaldırdığı için AK Parti'ye minnettardır.

Konu Cihannur tarafından (11-10-2012 Saat 15:48 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi