11-19-2012, 12:52 | #1 |
Din görevlilerinden Erdoğan'a ''Hatimli'' ziyaret
MÜFTÜLÜK HABERLER-Devletimizin bekası ve hayırlı hizmetlerin daha verimli yapılması için 100 hatim okuyarak bu ziyarete geldiklerini ifade eden Diyanet-Sen Konya Şube Başkanı Ali Koç,... Diyanet-Sen Konya Şube Başkanı Ali Koç, Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesindeki yenilikler ve Din Hizmetinin verimi konusunda yasal değişim ve gelişmelerin yapılmasını sağlayan Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı TBMM’de ziyaret ederek teşekkür etti. Yapılan ziyarette bazı Kur’an Kursu Öğreticileri ile İmam Hatip’ler de hazır bulundu. Başbakan Erdoğan; Diyanet'e Büyük Önem Verdik 13 Kasım 2012 Salı günü Türkiye Büyük Millet Meclisindeki grup toplantısından sonra Başkan Ali Koç ve heyeti kabul eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'geçmişteki hükümetler içerisinde Diyanet İşleri Başkanlığının kurumsal yapıya kavuşması ve Din Hizmetinin çok daha aktif verilmesi konusunda Ak Parti Hükümeti tarafından daha başarılı çalışmaların gerçekleştirildiğini söyledi.' Ziyaret Öncesi 100 Hatim Okundu Devletimizin bekası ve hayırlı hizmetlerin daha verimli yapılması için 100 hatim okuyarak bu ziyarete geldiklerini ifade eden Diyanet-Sen Konya Şube Başkanı Ali Koç, heyetle birlikte kendilerini kabul eden Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını arz etti. Müftülük ve diyanetten haberler
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|