![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
tek tipe kıyafette oluyor haklısınız bende biliyorum ama nasıl desem o sorunlar oluyor diye askeri şekilde tektip kıyafet çözüm olmamış ki... bu avrupada uygulanıyor ve hiç bir sorun yok... onların yaptığını biz niye yapamayalım ki... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
normal hayatta karşılaşılabilir bişey fakat kriterlerin olduğu bir sahada bence çok daha zor bişey.. ben yetişme çağındaki çocukların kıyafetlere, dış görünüme odaklanabilecekleri bir sistemi sakıncalı buluyorum... bu noktada aileyi model alması gereken çocuk tamamen dış çevreyi model alan hale gelebilir... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
eğitim yaşının düşülmeside bunlardan biri, 4+4+4 bunlardan biri, bunlar güzel reformlar... fakat eğitim merkezli reform bunlar.. kılık kıyafet daha çok değerlere bakan yönü var bence, bu benim kanaatim. moda mahkumiyeti çocuk yaşlara iner endişesindeyim.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
çocuklarda zaten hele hele günümüzde sizin o sakıncalı bulduğunuz taraf zirve yapmış durumda... çocukların çoğunun aileyi falan model aldığı yok ki... bilinçli aileler bunun önüne geçebliyorlar... Yani okulda normal elbise giymeleri bu bakımdan sizin çekindiğiniz kadar olumsuzluk oluşturmaz bence... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
çocuk psikolojisinden anlamak için eğitimini almak bence şart değil, yada çekingeler mezun olunan blümle alakadar olunan kesimle alakalıda değil.. ben meseleyi açıkcası empati ile değerlendirmeye çalışıyorum, etrafımdaki olayları baza alarak endişe duyuyorum... ilerde herkes bir anne baba olucak onların penceresinden bakarak değerlendiriyorum... ve ben kontrolün tamamen ailenin dışına çıkıcağını düşünüyorum, bunlar benim kanaatim, Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler, hayır olur inşallah... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Başörtülülerde bu serbestlikten yararlanabilecek mi?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() ne gibi yollar misal verin onlar üzerinden değerlendirelm..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |