12-01-2012, 18:46 | #101 |
|
|
12-01-2012, 21:33 | #102 | ||
Alıntı:
Alıntı:
putlastirmaya dair birinci anlama gelebilecek birseyi kasdetmedigini ve bunun bir suizan olacagina vurgu yaparken, benim ak partiye dair zaydiklarimdan, senin tabirinle bir dogma olarak yansitmamdan nasil emin olabiliyorsun? Hangi sözümden yada cümleden ötürü sende böyle bir intiba uyandi?( Ayrica elektriklerinin kesilmesini benim AH'ima baglamanda cabasi. Bizden yana hayir dua...) Sirf böyle bir sui zanniniz olmasin diye özellikle eski ( derken henüz birkac günlük) mesajlarimi zikrettimki , hem cemaate dair hemde hocaefendiye dair , bir TAASSUBLA yaklasmadigimi ve yalnizca bildiklerim ve edindigim tecrübelerden yola ciktigimi ifade etmege calistim. Sen davani müdaafa etmek ugruna dayak yedigini nasil referans gösteriyorsan bende taassubla yaklasmadigimi referans göstermek istedim. Ayrica davanizi müdaafa icin dayak atmak yada yemek yerine size vaaz edilen metodlari tercih edin. Davasi icin dayak yemek marifet olsaydi en marifet sahibi insanlar 1 mayista katir sudan gelene kadar dövülen solcular olurdu. ...aferin. Kardesim, senin bu putlastirma yada dogma dedigin tanimlamaya biz taassup diyoruz. Zira sizde yukaridaki mesajda cemaate karsi herkesin cümlelerini dikkatli kurmasi gerektigini ifade etmissiniz lakin bu durum yalnizca bir topluluk icin gecerli degildir. Bazi tanimlamalari yaparken dogru kelimeleri kullanmak maksadin hasil olmasi icin zaruridir. Bugün uluorta kullanilan hasa " Allahsiz" kelimesi ne kadar sakincaliysa, hangi manada olursa olsun bir müslüman icin böyle bir durum yokken putlastirmak yaftasini yapistirmak ayni derecede sakincalidir. Yani siz baskalarindan cemaatiniz icin beklediginizi sizinde baskalari icin göstermeniz gereklidir. Düzgün laf'tan maksadim budur...yoksa sizin kendinizce dogru bildiklerinizi anlatmanizla ilgilenmiyorum. Meselenin özüne dönecek olursak, evet...ayni gemideyiz ve bu geminin su almamasi icin herkes üstüne düseni yapmali. Yelkenler delindimi hizimiz düser . Bu yelkeni deldirmemek ayni hizla yol almak icin caba gösterilmeli. Manevi el diye tabir edilen hususta önemli lakin manevi güc bir cemaatin tekelinde olmadigi gibi el cekilmesi durumunda partinin yasamasi muhtemel kayiplar hakkinda kesin konusmakta uygun düsmeyen bir meseledir. Hassasiyet gerektirir... |
|||
12-01-2012, 21:42 | #103 | |
Alıntı:
Muhabbetle. |
||
12-01-2012, 22:16 | #104 | |||||||||
‘
Alıntı:
Alıntı:
‘’…Bu cemaat sirf dershaneler üzerinden bu partiyi silecekse kendi kaybeder…’’ ‘’…Ak parti halihazirda mevcut siyasi partilerin icinde " sapkinlikla " itham edilebilecek en son partidir.’’ Sadece bir önceki sayfadan derlediğim bir demet. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ayrıca hiçbir şeyi birilerinin tekeline sokma gibi bir çabam olmadı.Sadece büyük bir kaybın ne kadar derin etkiler oluşturacağını ifade ettim.Hem şunu da biliriz ki tarih tekerrürden ibarettir... |
||||||||||
12-01-2012, 23:53 | #105 |
Degerli kardesim,
sunu bilmeni isterimki, yazdigin tüm sorulara ve yönelttigin elestirilere arzu ettigin takdirde ziyadesiyle cevap verebilirim lakin konunun maksadindan uzaklasmaya basladigini düsünüyorum... Zaten söylenmesi gerekeni kendi acimdan yeterince yazdim. Cimbizladigin cümleleri ve bir önceki mesajlari bir bütün halinde tetkit edersen sorularinin cevabini zaten bulacaksin. Fakat, bir mesele varki, bariz bir sekilde yanlis anlasildigimi ve bunda da istemedende olsa payim oldugunu düsünüyorum... "siz" diye hitab etmemden dolayi bir rahatsizlik vermisimki böyle bir maksadim asla olamaz zira su forumda dahil her ortamda istisnalar haric herkese KARDESIM diye hitab ederim ve bundan zevk duyarim...zira müslümanin müslümana karsi bir kardeslik hukuku vardir. "siz"li hitab sekli benim sahsen cok kullandigim bir usul oldugu icin sanada siz diye hitab ettim ve ötekilestirmek icin degildi. Ikinci bir meselede sizin su dayak mevzuu...evet haklisiniz hangi ortam ve sartlarda oldugunuzu bilmeden bu cümleyi yazmis bulundum. Bu yanlis anlasilmaya vesile oldugum icin özür dilerim. Hakkini helal et. Maksadimiz üzüm yemek bagciyla isimiz olmaz.... |
|
12-02-2012, 17:28 | #106 |
est. varsa helal olsun.sizde helal edin-bu mevzuu kapanmıştır-
|
|
07-15-2013, 15:39 | #107 |
Kapatamadık gitti şu dershaneleri Yeni anayasanın önündeki en büyük engel ise dershanelerdir Hala göremedik şu gerçeği
|
|
07-16-2013, 22:42 | #108 |
Keşke olayı Akp-cemaat ilişkisi yönünden değil de insanların geleceği üzerinden değerlendirebilseler...
|
|
07-17-2013, 16:47 | #109 |
daha dün şırnaklı bir kızımız dershaneler sayesinde derece yaptı..Bunuda mı görmüyor devlet ricalimiz..
|
|
07-17-2013, 18:34 | #110 |
Kapatılmalı hemde bir an önce millet çocuğunu dersaneye göndermek için aç kalıyor bu AK Partiye yakışan bir politika değildir
|
|
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
|
|