![]() |
#1 |
![]() ![]() Bülent Arınç'ın hukuksuzluğa karşı dağı kutsayan "Bende Dağa Çıkardım" sözlerine AK Parti içinden tepki geldi. İşte Şamil Tayyar'ın o sözleri; Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın 1980 döneminde Diyarbakır Cezaevinde işkence gören bir BDP'li milletvekile atfen "Ben de dağa çıkardım" sözleri gündeme damgasını vurdu. Pazar günü Kanaltürk'te Faruk Mercan'un sunduğu "Ankara'nın Nabzı" programına katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gündemdeki konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı. PKK sorunu ve Kürt sorunun tartışıldığı bir ortamda Bülent Arınç daha sonra Gültan Kışanak olduğu öğrenilen BDP'li vekili kastederek, "BDP'li kadın vekilin yaşadıklarını yaşasam ben de dağa çıkardım" sözlerine AK Parti içerisinden tepki geldi. AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Arınç'ı dağa çıkmaya teşvik etmekle itham etti. Tayyar, tepkisini attığı bir tweetle dile getirdi. İşte Şamil Tayyar'ın attığı o tweet; ![]() Habervaktim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bülent Arınç'ın muhtar olma vakti geldi de geçiyor bile... Entellektüel geveze diye lanse ediyorum ben kendisini. Yakın zamana içerisinde şehit verdiğimizde teröristler için çok kalabalıktılar ve silahları vardı gibi ironik bir açıklama yapmıştı.
Ak Parti Disiplin Kurulu bir müeyyide uygulamayı ne zaman düşünecek acaba ? Suçu ve suçluyu övmekten, teröristi övmekten, onun bu eylemine hak vermekten başka hangi vicdansızlığı barındırıyor ki bu cümle ? Miğde bulandırıcı, tiksindirici... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|