AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-02-2013, 10:53   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Gâvur Görünümlü Müslümanlar / Mustafa Durdu
Yılbaşı niye vardır? Yılbaşı Noel olduğu için vardır. Yani Noel demek, yılbaşı demektir. İkisi de aynı şeydir ve gayrimüslim bayramıdır.
Yılbaşı ile Noel'in aynı olmadığını iddia edenler Noel Baba kültünün niye yılbaşında ortaya çıktığına cevap veremezler. “Noel olmasaydı yılbaşı olur muydu?” sorusunu kimse cevaplayamaz. Bir ilahiyatçı, yılbaşının Hıristiyanların bayramı olmadığını söylemiş. Velev ki öyle olsun, bu durum yılbaşının gavur adeti olduğu gerçeğini örtbas etmez ki!
Yılbaşı kutlamalarına alternatif olarak Mekke'nin fethi kutlamalarını gündeme getirmek de doğru bir davranış değil. Zira gayrimüslimlerin her yaptığına alternatif bulma gibi bir vazife, Müslüman'nın görevleri arasında yoktur. Alkolsüz bira, zemzem kola, İslamî evlilik sitesi, Müslüman homoseksüller derneği gibi saçmalıklar da bu meyanda olan yanlışlıklardandır.
Müslümanları bekleyen en büyük tehlike, gavur görünümlü olmayı içselleştirmektir.

Taşlar bağlanmış, köpekler salınmış.

İstanbul'daki yılbaşı kutlamalarına; soyunmuş, anadan üryan kızlar, her yerleri meydanda kadınlar erkekleri tahrik ede ede gelmişler. Erkeklerin arasında sürtüne sürtüne oynamaya başlamışlar. Sonra, sivil polisler mobese kameralarının yardımıyla erkekleri bir hizada tutmaya çalışmışlar. Tabii hizayı bozanlar olmuş. Televizyon kanalları haberlerinin yarısını buna ayırıyor vs. İğrençlik, başka bir şey değil.
Türkiye'deki yozlaşma almış başını gidiyor. Kimse durduramıyor. Bugün kerhaneler resmî vergi veren işletmeler ve devlet kontrolünde çalışıyor. Millî Piyango İdaresi gibi kumar kurumlarını devlet işletiyor. Yandaş olarak anılan gazeteler bile boy boy bira reklamı yapıyor, insanları kumara teşvik ediyor. Çıplaklık son raddeye gelmiş, olağanlaşmış, kabul görmüş. Sonra tacizcilerden şikayet ediyorlar.

Gavur tipi yaşantıyı teşvik etmek, İslamî yaşantıya set çekmek.

Çıplaklık alabildiğine serbestken, herkes zinasını devlet kontrolünde rahatça yaparken, çarpık ilişkiler televizyon ekranlarında teşvik edilirken, ibnelik yaygınlaştırılırken, bira festivalleri gelenekselleştirilirken, sapkın filmlere bakanlık destek çıkarken, çıplaklık yarışmaları tasvip edilirken okullarda serbest kıyafet ile tesettür yasaklanıyor, mühendis odaları, barolar tesettürlü kadınlara savaş açıyor, Müslümanlığı önceleyen dernekler kapatılıyor, bir Ermeni gavuru İslam'a sövmeye devam ediyor vs. Yazıklar olsun bize!..

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-02-2013, 20:44   #2
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Standart
Müslümanlar gavurların yaşantısından çok farklı olmadığı müddetçe onlar bizden korkmamaya devam edeceklerdir.Gavura uyan müslümanlardan ne hayır gelir ki?.
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi