01-15-2013, 20:38 | #1 |
Kadir Mısırlıoğlunu protesto ediyorum...
Kadir mısıroğlumudur nedir bir zamanlar bende dinliyordum ama sadece dinliyordum simdi anlıyorum ve kendisinden iğreniyorum..
Protesto ediyorum..Karadeniz TV deki keske alevileri bitirseydiler sözünden ötürü.. Alevilerin haram tırnağı etmezsin benim gözümde alevisini gectim normal bir insanın haram tırnağı etmezsin benim gözümde.. Birde medyada islamcı diye tanıtmazlar mı.. Bunlarla tanımıs olsaydım islamdan nefret ederdim..
Konu Gönülden tarafından (01-16-2013 Saat 01:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Forum içi uslubumuza dikka edelim |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-15-2013, 22:28 | #2 |
Bende kim bu diyordum Büyük bir fikir suçu, osmanlıyı da bu suça ortak etmiş. Ruhundaki soykırım damarı şişmiş. Muhtelif zamanlarda ezber bozan çıkışları mevcut maalesef.Sürekli eleştirmenin tenkit etmenin bedbahtlığı içerisin yaşıyor zannediyorum çoğu zaman.
|
|
01-16-2013, 01:18 | #3 |
Kadir Misiroglu anlasilmasi zor olabilir.
Hatta mizaci ve uslubu cok siradisi bir sekilde tenkite müstehakta olabilir. Fakat herseye ragmen Kadir Misiroglu bu ülkenin insanina cok sey katmis bir dava adami, fikir üstadi ve bir osmanli münevveridir. Patlicanoglu demek sana yakismiyor el emin kardesim. Kendi perspektifinden elestirilerinde haklida olabilirsin lakin hakaret etmek gerekmez. |
|
01-16-2013, 01:28 | #4 |
Mısıroğlu uslup yönden tasvip etmesem de derin bilgi sahibidir.
|
|
01-16-2013, 01:40 | #5 | |
Alıntı:
Sormak lazım sana!.Bu aleviler bugüne kadar İslam'a ne kazandırdılar?.İslam için ne yaptılar?.Cihada çıkmışlar mıdır?İçlerinden neden bir tek mücahid veya mücahide çıkmaz?.Yeryüzünde müslümanların kanları oluk oluk akıtılırken bunlar korkak kediler gibi neden seslerini çıkarmazlar?Niye onlarda müslümanların dertleriyle ilgilendikleri yok?. Beni fazla zorlama da biz hak sözlere ve mıukaddes davaya bakarız.Bunun haricinde davası olan bu dünyada boşa kürek sallıyor demektir. Üstad Kadir Mısıroğlu kemalist vaya laikçi olsaydı onu sever miydiniz? |
||
01-16-2013, 11:33 | #6 |
El Emin galeyana gelipte, bu ifadelerle bir Osmanlı aşığını , böylesine yerden yere vurman çok garip!
|
|
01-16-2013, 16:13 | #7 |
|
|
01-16-2013, 21:04 | #8 | ||
Benim yaklaşımımda hoş olmayabilir ama fazlasıyla kin doluyum dini kendi heybesinde,allahıda avucunun içinde sananlara..
Ne bu ya sevmiyorum şu cübbeli üslubunu bu forumdada her ne kadar bende savunmaya çalışsamda.. Eline vermiş biri mührü bu kafir bu zindik bu müşrik şu şu şu .. Sen kimsin lan...Allah mısın? Yok mu senin işin gücün.. Kim veriyor sana bu haddi.. Benim onlarca insan var cevremde alevi sunnilerden binlerce kat müşfik,insan gibi insan ,haddini üslubunu bilen,hatta kendini din mafyası sananlardan daha temiz bir inanc hayatına sahip..Rahatsız ediyor beni.. Alıntı:
Kör olur badem gözlü olur,kel ölür sırma saçlı olur muhabbeti.. Osmanlı aşığı olması umrumda değil ki.. Çünkü osmanlı benim kıstasım değil.. Osmanlının dine aykırı ,insanlığa aykırı sayfalarca fiilini gösterebilirim.. Benim gibi bir insan evladı yönetmis iste ne olacaktı.. Alıntı:
Alevilik dediğin ne kadar bir tarihe sahip ki zaten.. Faraza gayri müslim bir halk aleviler ,islama hizmet etmemis olması asıp kesme lanetleme unsurumu.. |
|||
01-16-2013, 21:12 | #9 | |
Alıntı:
Tağuti sistemlerden eğer razı isen vay senin müslümanlığına!..Tağuti sistemleri red et ben senin gerçek mücahid olduğu anlayacağım.MESELA BEN, TAĞUTİ SİSTEMELRDEN BİRİ OLAN LAİKLİĞE "DİNSİZLİK" DİYEBİLİYORUM SEN DİYEBİLİR MİSİN?.BUNU AYETLERLE DE KANITLAYABİLİRİM... Konu MEÇHUL ADAM tarafından (01-16-2013 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir.. |
||
01-16-2013, 21:34 | #10 | |
Alıntı:
Sadece iki kelime ha birde tebessüm.. :D Sen kimsin ki ben sana kanıtlayacağım ya benim tek kanıtlayacağım ALLAH tır çok müslüman kardesim.. Sen münker nekir misin..kimsin ki sen ben sana mücahid olduğumu kantılayacağım.. Hayır benim zaten mücahit olduğumu iddia etmiyorum ki.. Ve de sen mücahit x-rayi misin.. Dıztt kontrol tamamdır yüzde seksen mücahit..Ne güldüm :D Kardesim yeğenim sorduğu sorularda bile makuliyet seviyesi senin sorularından yüksek ama cevap vereyim sende rahatla.. Ben laikçi değilim savunmadım savunmayıda düsünmüyorum.. Ezberden elestirende değilim..He başbakan mısırda lailik diyince beşbin derece dönüp laikçi olan mücahitlerinizdende değilim.. Ben islama inanırım,islamın bana her fırsatta vurguladığı adalet nüansını yakalamaya calısırım canım.. |
||
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|