03-19-2013, 04:02 | #1 |
Çanakkale Zaferinin Başkomutanı KİM?
ÇANAKKALE ZAFERİNİN BAŞKOMUTANI ENVER PAŞADIR! CEPHE İÇİNDEKİ EN YETKİLİ KOMUTAN DA OTTO LIMAN VON SANDERS'TİR! DİĞER KOMUTANLAR İSE ESAT, VEHİP, CEVAT PAŞALAR VE YARBAY MUSTAFA KEMAL'DİR. NEDEN SADECE MUSTAFA KEMAL ÖN PLANDA? NEDEN BAŞKOMUTAN O İMİŞ GİBİ GÖSTERİLİYOR?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-19-2013, 10:46 | #2 |
OTTO LIMAN VON SANDERS görevden alınıp yerine Vehip paşa genel komutan olarak atanıyor ve o atandıktan bir hafta içinde zfer geliyor...
|
|
03-19-2013, 11:15 | #3 |
Bugün İmralı ile aynı masada oturuyorsanız, Çanakkale'den birileri geçmiş ve içimize sızmış demektir. Ve hala bu süreçten umutlu iseniz, Çanakkale'den birileri hala geçiyor demektir. Neyin zaferi ?
|
|
03-19-2013, 15:48 | #4 |
Sonuçta her yerde Mustafa Kemal'in fotoğrafları geziyor Çanakkale deyince. Her şey tek bir kişiye mal ediliyor. Başkomutanmış gibi gösteriliyor. Bunlar hep ideolojik yaklaşımlardır.
|
|
03-19-2013, 15:56 | #5 | |
Alıntı:
Nasıl bir mideniz var sizin? Niye savaşıyoruz? Ben hakları verilmeyip, ezilen Kürtlerle ordumun savaşmasını istemiyorum, şehit verilmesini istemiyorum! Ayrıca karşı taraftan da kimsenin ölmesini istemiyorum. Aksine haklarının verilmesini ve yakalarının rahat bırakılmasını istiyorum! Sizin gibi kancı, savaşsever, midesizlere kalmıyor bu ülke merak etmeyin! Bu ülkenin iktidarları zamanında ırkçılar oldu ama milleti ırkçı yapamadı! Birkaç asimile olanlar rahatsız oluyor en çok farklı renklere o kadar! Onlar da alışacak zaten! Allah'tan savaş çığırtkanlığı yapanlara kalmıyor artık bu memleket! |
||
03-19-2013, 17:47 | #6 |
Bugün Akp yi sadece Recep Tayyip Erdoğan'dan ibaret gören dalkavukların olduğu gibi dünde bu ülkeyi kurtaranın Çanakkale Savaşı gibi Kurtuluş Savaşı gibi savaşları ve mücadeleleri sadece Mustafa Kemal Atatürk'ün verdiğini sanan dalkavuklar vardı bunda anlamayacak birşey yok.Anlaşılmayacak olan 252 bin can vererek düşmanı geçirmediğimiz Çanakkalenin artık çok rahat geçiliyor olması ve bunu TKP veya CHP iktidarında değilde Akp iktidarında yapılıyor olması işte ben bunu anlamıyorum.
|
|
03-19-2013, 19:37 | #7 |
Resmi ideoloji Atatürk'ü tek adam olarak gösterip, her şeyi onun yaptığını, başkomutanın o olduğunu söylüyor ve Enver Paşa'nın Çanakkale Zaferinin başkomutanı olması gerçeğinin üzerini örtüyor. Bu bir gerçektir. Bu kasten yapılmaktadır. Buna suskun kalınamaz.
|
|
03-19-2013, 20:48 | #8 | |
Alıntı:
Fıtratıma yüklediğin mesnetsiz sıfatlar için Teşekkür ederim. Saygılarımla, |
||
03-20-2013, 00:52 | #9 |
Hem köstek olup hem de umarım haklı çıkarsınız demek ikiyüzlülüktür! Bunu da sıfatlarının arasına ekle!
|
|
03-20-2013, 01:50 | #10 |
Fikir ve ideoloji olarak farklı düşünüyorum.Sürecin başarılı olacağını ummuyorum. Olunsa bile yine benim tenkit yönüm belli, on yıl verilen kayıplar...İki yüzlülük dersen... Bir takım çıkarlar için mezhep değiştirmek sizi gibi AK mücahitlere HAS'tır.. Zamanında Apo ile görüşen şerefsizdir diyenlerin bugün randevu kuyruklarında olduklarını biliyoruz.
Konu Garibüzzaman tarafından (03-20-2013 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|