![]() |
#1 |
![]() Pkknın yaptıklarını alenen meşrulaştırmaya çalışan alenen pkk yaptıklarını haklı göstermeye çalışan neredeyse öcalan itine kader mahkumu diyebilecek kadar pkk sempatizanı pkk yandaşı sözde akpliler var burda ve yönetici arkadaşlar bu durumdan hiç rahatız değil gibi görünüyor nasıl iş bu biri bana anlatsın anlayayım yok eğer düşünce özgürlüğü kardeşim diyorsanız eğer bunlara yuhhh artık örgüt propagandası yapmak ve suçları sabit olanları haklı göstermeye çalışıp övme çabasına girmek ne zamandır düşünce oluyor
![]() ![]() ![]()
![]() Konu Cihannur tarafından (03-24-2013 Saat 19:52 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Uygun olmayan başlığın düzeltilmesi. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() AK Parti Forum'da PKK'nın olsun başka terör örgütlerinin olsun ve de onların terörist eylemlerinin olsun savunulmalarına izin vermiyoruz. O tür yorumlar gördüğünüzde şikâyette bulunursanız gereğini yaparız inşaallah. Lütfen başlığınızı değiştiriniz. Bu tür bir başlıkla konu açmanızı kabul edemeyiz.
Konu Cihannur tarafından (03-24-2013 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() http://www.akpartiforum.com/kurt-man...t168908p3.html
http://www.akpartiforum.com/turkiyed....html?t=168937 Bu söylenenleri nasıl kabul ediyorsunuz peki ? Bu şekilde propaganda yapılmasına farklı gösterilmesine nasıl izin veriyorsunuz ? Ve eğer kanunsuz,uygunsuz,gereksiz biri durum söz konusu ise rica edilmez gereği yapılır.Konuyu açan bizde olsa başkasıda olsa böyle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Öncelikle şunu belirteyim ki forum yönetimi olarak forumda yazılan her mesajı göremeyebiliriz. Şikâyetinizle ilgilendim ve o üyemize mesajını değiştirmesi için ikazda bulundum. Mesajında değişiklik yapmamışsa biz değişikliği yapacağız inşaallah. Şikâyette bulunduğunuz ikinci mesajında ise PKK'nın eylemlerinin haklılığını imâ edecek bir durum algılamadım ve o mesaja müdahalede bulunmayı düşünmüyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Burda ne fark var acaba ? Türkiyenin kaybetmiş olduğu vatandaşlarının haklarını savunması uluslar arası sularda uluslararası hukuk kuralını yok sayan israiloğulları ile mücadele etmesi ile aynı şeymidir kürtlere sözde hak verilmesi ayrıcalık verilmesi ?? Bu alenen isyan ettiler başkaldırdılar hak almak için demek değil de nedir ? Pkk övmek değilde nedir kısacası ? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
İkinci mesajda direkt olarak PKK'nın eylemlerinin etkisinin imâsı yok; Kürtler tavır koydular ve haklarını aldılar deniliyor. AK Parti Forum'da fikir ve ifade özgürlüğünün özgürce kullanılabilmesine olabildiğince imkân veriyoruz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Dervişin fikri neyse zikri de odur birileri başka değerlerin,başka fikirlerin şemsiyesi altına sığınıp zararlı ve saçma sapan fikirleri olabilir ve bunları meşru göstermeye normal birşey gibi göstermeye çalışabilirler bu dünde vardı bugünde var bugün anlaşılmasalar bile yarın mutlaka gerçek yüzleri çıkar ortaya..
Konu Shaguj tarafından (03-24-2013 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|