AK Gençliğin Buluşma Noktası
Kim? Kimdir? Biyografiler ve hayat hikayeleri.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 06-13-2013, 23:30   #9
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Exclamation
Alıntı:
Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1. Hitler Almanyası gelmiş geçmiş en büyük faşizmi simgeliyor.
Bunu kafanıza göre değiştirmeye çalışmanız hiç bir işe yaramaz.
Sırf Yahudi karşıtısınız diye katil ve faşitleri destekliyorsanız
Yuh olsun bu anlayışınıza diyorum.
Yahudi de olsa masum kanının dökülmesini isteyenler Müslüman olamaz.

2. Almanlık davası sizi bağlamıyorsa bu tür konuları açmayın o zaman.
Diktatörün tanımını siz yapın da ne kadar yanlış düşündüğünüzü daha iyi görelim.
Sadece şu soru size yeter umarım: 26 Milyon Sovyeti kim öldürdü?

3. Konuyu kişiselleştirecekseniz hiç boşu boşuna tartışmayalım.
Fikirlerinizi ortaya dökün, hakaretlerinizi değil...
Evet, şu cümlelerinizden hiç bir şey bilmeyen bir cahil olduğunuz aşikâra çıkmıştır. İddialarınızın birini bile kanıtlayamadınız. Koyun gibi genelin resmî tarih inancını savundunuz. Sorgulamayıp bilgiyi lök diye kabul ederseniz, e hani kanıtla diye sorulunca böyle şapa oturursunuz. Kişiselleştirmiyorum fakat iftira atanlara da başka türlü nasıl konuşulur düşünemiyorum. Yok sırf Yahudi karşıtısınız diye öyle düşünüyorsunuz, yok ama herkes onlar faşist kabul ediyor, vs. vs.

Birader bir şey bilmiyorsan sus! Konuşacaksan da kanıtla! Laf kalabalığı yapma iftiralarınla!

Almanlık davası beni ilgilendirmiyor ama tarih beni ilgilendiriyor. Ne yani sizin gibi cahil mi kalayım?

26 milyon Sovyet mi? Bu bir savaştır. Ne yani şimdi çıkıp da Birinci Cihan Harbi'nde, Millî Mücadele'de, Kore Harekâtı'nda ve Kıbrıs Harekâtı'nda biz de öldürdüğümüz düşmanlar yüzünden katil miyiz sana göre?

Konuşmaya değmezsin!

Konu zülcenaheyn tarafından (06-13-2013 Saat 23:34 ) değiştirilmiştir..
zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)