![]() |
#1 |
![]() Olayı baştan alayım dilerseniz sonrada Ahmet Hakan'ın yazısını aktaralım. Geçtiğimiz günlerde ankara festivalinde sahne alan karadeniz müziğinin sevilen sanatçısı İsmail Türüt gezi parkı eylemlerini eleştiren bir şarkı söyleyince bir çok ulusalcı kanadın tepkisini çekmekle kalmadı aynı zamanda yemediği küfürde kalmadı.
İşte O Şarkı. İsmail Türüt Taksim Gezi Parkı Türküsü Ahmet Hakan'ın Türüt'e Öfkesi Ahmek Hakan, Gezi direnişi karşıtı şarkı yazan İsmail Türüt'ü sert bir dille eleştirdi. Türüt için, "Bu İsmail Türüt, daha Hrant Dink'in kanı kurumadan, Hrant Dink katillerine destan yazacak kadar alçalmış biridir," diyerek tepkisini dile getiren Hakan, "Gezi olaylarının en ateşli karşıtı olsaydım bile, Türüt'ün benim destanımı söylemesine isyan ederdim" diye belirtti. Ünlüler ise Twitter adreslerinden Türüt'ü fena ti'ye aldı. İşte Ahmet Hakan'ın yazısının bir kısmı: Eğer ben… Gezi olaylarının en ateşli karşıtı olsaydım. Gezi'de bin türlü dalavere çevrildiğine inansaydım. Olup bitenlerin Tayyip Erdoğan'ı ham yapmak isteyenlerin büyük oyunu olarak görseydim. 'Camide içki içtiler' yalanını, yalan olduğunu bilerek satmaya yatkın olacak denli hükümet taraftarı olsaydım. Yine de İsmail Türüt'ün benim destanımı söylemesine isyan ederdim. * Türüt'ün dilini, üslubunu, yaklaşımındaki pespayelikleri falan kafaya takmasam bile… Şunu hatırlar ve isyan ederdim: Bu İsmail Türüt, daha Hrant Dink'in kanı kurumadan, Hrant Dink katillerine destan yazacak kadar alçalmış biridir." İşte ünlülerin Türüt'ü ti'ye aldığı o tweetler Metin Uca:. İsmail TIRT'ın gezi şahaseri 1) Ankara'da festival şu Taksim'de gezi var bu soysuzların var ya her tarakta bezi var (vallahi böyle başlıyor) Atilla Taş: İsmail Türüt'ün yaptığı Gezi'ye küfür şarkısını dinledim. Yalakalıkta sınır yokmuş! Kendime haksızlık etmişim, aslında ben iyiymişim! Recep Aktuğ: Doğuş’tan sonra İsmail Türüt. Onur Akay: İsmail Türüt'ün Gezi Şarkısını dinlerken aklıma geldi Türüt Toma' nın ter fışkırtan modeli...İskender Paydaş: Türkiye’nin sözde değil,gerçek sanatçıları Doğus, İsmail Türüt.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ahmet Hakan İsmail türüt için alçak demiş yaptığı türkü için.Adamın safı ve rengi belli senin nerde olduğun bile belli değil ALÇAK adam.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|