Alıntı:
Gönül isterdi ki peygamberimizin metotlarının işe yarayacağı bir dönemde yaşayalım ama atlarla Afrika'daki kabile reislerine mektup götüren sahabelerimiz yok ne yazık ki!
|
Arza kendi zaviyenizden ve İstihbarat kaynağı olan Küresel sermayenin zaviyesinden bakma alışkanlığınızı bir kenara bıraksanız arzı daha sıhhatli okursunuz kanaatindeyim ki göremediğinizi umduğum hakikatler gözünüzün önünde duruyor olabilir...!
Alıntı:
Onun yerine sahabe olmaya çalışan fedakar öğretmenlerimiz var.Ve onların ulaştıkları gençleri Şeriat-ı Garra'ya dönüştürmek gibi bi amacı yok.
|
Böyle bir amacı olmayanlar İlay-ı Kelimetullahı ağzına almamalıdır ! Tebliğ adına zehirleri temizlemeyi iddia edenler zehirleri ile birlikte bunlar olmadan olmaz diyemezler !
Alıntı:
Onların vazifesi zaten müslüman olması mucize olacak çocuklara dini anlatmak.
|
Devletsel stratejileri Ülkenin kazanımları adına Dini alet etmek manidar !
Alıntı:
Herkes bizim kadar şanslı değil,ailesi ateist olan bir çocuk için kelime-i tevhid bile ne büyük hazinedir!
|
İman-ı Hakkaniye kavramını böyle izah etmenizde manidar ! Oyun ve çalgıların sebebi Tevhid akidesinin en küçük misyonu dil ile ikrarın yüceltilmesi ! MaazAllah...!
Alıntı:
Kaldı ki siz bir anda dört dörtlük müslüman olmalarından bahsediyorsunuz...
|
Ben ondan bahsetmiyorum... Sizin açıklamalarınız ve savunma psikolojinizin her kavrama bina edilemiyeceği izaha gayret ediyorum naçizane...!