Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı
"Derdi olan sandığa gelsin" ha!..SP'yi anketlerde "diğerleri" diye gösterip 7 tv. ve basına suspayı vermekle mi demokrasi oluyor?.AKP'nin en büyük korkusu SP'nin meclise girmesidir.
Merak etmeyin hiçbir şey ebedi kalıcı olmıyor.Bugün yalakalık yapanlar yarın menfaatleri kesilince derhal hemen düşman oluverirler.Ben anladım ki bu millet siyasetten anlamıyor ve aklını kullanmıyor.Yani kıt düşüncelerle saplantı da kalıp hiçbir şeyi sorgulamadan körükörüne sandığa gidiyor.Kişi sevdiğinin hatasnı görünce onu sorgulaması lazım iken, her hata ve yanlışlıklarında "bir bildiği vardır herhalde" diyerek herşeye "Eyvallah deyip, yapılanları da mübah sayıp öylece rutin bir oyla yoluna devam ediyor.Biz burada öyle şeyler yazardık ama elin çöplüğünde bir başka horozun ötmesi uygun olmuyor maalesef..Çoğunluk olarak herşeyi sükut geçmek mecburiyetinde kalıyoruz.
Bu memlekette ifade ve fikir özgürlüğü yok."Var" diyen varsa HODRİ MEYDAN!. diyorum...
|
Ak partiye ait bir forumda bir çok insana ''yalaka'' diyecek kadar özgürsünüz. Sevan nişanyan denen şahsın peygambere hakaret edeceği kadar özgürsünüz. Mecaz vecizlerinizle yorumunuzdaki çirkinlikler örtülmez. Hangi parti hangi grup meclise girerse girsin kimsenin kimseden korkusu yok. Kendi adıma ve Recep ağabey adına kesin olarak konuşabilirimki biz bu yola Ellah c.c. rızası için çıktık çirkin iftiralar ile insanlara saldırarak iktidar olmak için değil. Evet belki parti içinde aktif bir rolüm yok ismim hiç duyulmamış olabilir bu forumdaki diğer kardeşlerimiz gibi ama Hz.Süleyman a.s karıncasının zikrettiği şekilde ''hiç değilse tarafımız belli olsun'' diyoruz fakat hakaret etmeden. Sp isimli parti sizin gibi üyelerden oluşuyorsa vay haline çünkü üslubunuz bile İslama karşı.